Neelix
Image default
Tuin en buitenleven

Een prefab zwembad in je tuin?

Om goedkoper een zwembad in je tuin te plaatsen kun je gebruik maken van een luxe prefab zwembad beton. Prefab wil eigenlijk zeggen prefabricage. Dat is dus dat het al van te voren compleet gemaakt is een mal in een fabriek of werkplaats. Dit scheelt tijd en moeite en daarom dus ook geld. Dit is dus een zwembad dat uit één stuk gemaakt wordt met bepaalde materialen. Omdat er bij prefab dan gebruik gemaakt wordt van standaard maten scheelt dat dus ook in de prijs. Uiteraard is het ook mogelijk om speciale afmetingen aan te geven. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Materiaal mogelijkheden

Bij een prefab zwembad kun je gebruik maken van verschillende materialen. Een veelgebruikt materiaal is natuurlijk beton. Maar naast beton kun je ook kiezen uit andere materialen. Zo heb je ook polypropyleen polystone. Dit is een zeer sterk soort kunststof wat UV bestendig is en uiteraard ook waterbestendig. Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren. Naast dit materiaal kun je ook kiezen voor epoxy, een soort harde en taaie hars. Met beton heb je ook vaak dat dit ter plekke wordt gebouwd op de plek waar het zwembad moet komen. Maar met beton kun je dus ook terecht bij prefab. Het ligt er natuurlijk aan of je de betonloon mooi vindt of niet. Anders kun je beter gebruik maken van de andere materialen en het beton links laten liggen.

Laat de zomer maar komen met je zwembad in de tuin!

Heerlijk genieten van een verkoelende zomer door je prefab zwembad. Ook kun je heerlijke tuinfeestjes organiseren met uitzicht op het zwembad. Of het nou een zwembad van beton is of een prefab versie, het ziet er allemaal luxueus en mooi uit. Eventuele kinderen zullen er ook heel blij mee zijn, ze kunnen zo lekker spelen in het water of je kunt er fijn baantjes in trekken.