Neelix
Image default
Tuin en buitenleven

Erfafscheiding en bestrating: Egalisee regelt beide voor u

Professionele bestrating Etten-Leur kunt u met een gerust hart overlaten aan Egalisee Bestratingen Breda. Deze firma neemt u de stratenmakerklus van A tot Z uit handen. Het team heeft ervaring met reguliere en sierbestratingsactiviteiten. Egalisee maakt gebruik van alle bestaande tegelsoorten en werkt met moderne gereedschappen en machines. U kunt de firma inschakelen voor een nieuwe stoep, tuinpad, parkeerterrein, oprit, terras en trap. Voordat met het werk in uw tuin wordt begonnen, is het zaak de ondergrond stabiel en schoon te krijgen. Zo worden verzakkingen in de toekomst voorkomen. Ook de afwatering neemt Egalisee voor haar rekening. Vaak wordt gekozen voor standaardoplossingen als een put of een goot, maar er is veel meer mogelijk. De experts van Egalisee zullen alle opties met u bespreken.

Veel keuze in erfafscheidingen

Erfafscheiding is een vakgebied waar Egalisee in thuis is. Er kan gekozen worden voor allerlei soorten schuttingen:

–        groen (begroeid met planten of Hedera (klimop));
–        hekwerk;
–        stapelmuur;
–        schutting met gaas;
–        composiet schutting;
–        hout betonschutting

Bij laatstgenoemde staan we even stil. Heeft u behoefte aan veel privacy, oftewel een schutting die volledig afsluit? Deze schutting is precies wat u zoekt. Het frame van de schutting is gemaakt van beton. De opvulling kan uit meerdere houtsoorten bestaan. Vuren en Bankirai worden veel gebruikt. Een hout betonschutting is duurzaam. Het hout in de schutting komt niet in contact met de grond en zal dus niet verweren en rotten. Een hout betonschutting sluit helemaal af waardoor kat en hond niet zomaar kunnen ontsnappen. Het plaatsen van erfafscheidingen is vakwerk. Allereerst moeten puin en oude wortels van bomen en struiken verwijderd worden. Vervolgens is het zaak de ondergrond van de schutting 100% egaal te krijgen zodat de fundering gelegd kan worden.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Egalisee Bestratingen Breda. Op www. egaliseebestratingen.nl staan verslagen met foto’s van eerdere projecten. Twee voorbeelden.

–        De Haagse Beemden: de aanleg van een complete tuin, inclusief het plaatsen van schuttingen.
–        Asterdse Sluis: het zetten van beschoeiing, het leggen van een vlonder en het maken van een trap.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/