Neelix
Image default
Relatie

Ga ook speeddaten in Amsterdam of Utrecht!

Het wordt steeds populairder: speeddaten Utrecht. We vertellen je waarom. De eerste reden is het succes. Als we kijken naar de events die Search4love organiseert blijkt dat er per avond veel matches zijn. Met een match bedoelen we dat twee deelnemers aangeven dat ze een klik voelen, oftewel ze zouden best een tweede date willen. Uit zo’n match komt niet perse altijd een relatie voort, maar in sommige gevallen wel. Soms ontstaat een hechte vriendschap, wat natuurlijk ook heel waardevol is. Per avond ontmoet je zeker 15 andere vrijgezellen en dat zijn meer mensen dan je tijdens een gemiddelde kroegavond tegenkomt. Groot voordeel is natuurlijk dat je weet dat de persoon tegenover je single is. Bij een toevallige ontmoeting in een bar, is dat nog maar afwachten. Van te voren is ook duidelijk dat je alleen maar dates hebt met mannen / vrouwen van jouw leeftijd. Een pluspunt in vergelijking met online daten is dat iemand zich niet anders kan voordoen. Fake-gevallen met nepfoto’s: je hoeft je er bij speeddating geen zorgen over te maken.

De speeddate Amsterdam events van Search4love worden bijzonder goed bezocht. Debet daaraan is zeker de geweldige locatie: Guilty Food Pleasures. Dit restaurant serveert dagelijks eersteklas lunches en diners. En dan met name Amerikaanse gerechten als chicken & waffles, mac & cheese, burgers, taco’s tex mex style, sticky Alabama smokey pork ribs et cetera. De dinsdagavonden zijn speeddaters van harte welkom. De ruimte wordt speciaal ingericht en aangekleed door het Search4love team. Het licht is sfeervol en gedimd, met hier en daar een kaars. De stoelen zijn comfortabel. De regels die gelden in verband met het corona virus worden vanzelfsprekend 100% nageleefd.

Als je van plan bent je op te geven bij Search4love, let dan goed op het volgende. Er zijn man-man, vrouw-vrouw en man-vrouw avonden gericht op respectievelijk homo’s, lesbiennes en hetero’s. Qua leeftijd is een onderverdeling gemaakt in vier categorieën: 20 tot 35 jarigen, 30 tot 45 jarigen, 40 tot 55 jarigen en 50 tot 65 jarigen.

https://www.search4love.nl