Neelix
Image default
Auto's en Motoren

Volg de super goed auto theorie dagcursus van 123-theorie

Wil je de vrijheid beleven van een auto, dat je overal kan gaan en staan waar je wilt? Dan is het zaak om eerst dat mooie roze pasje te veroveren. Om dit te realiseren moet je eerst praktijklessen nemen, de auto theorie aanleren en twee examens afleggen, namelijk het praktijkexamen en het theorie examen. Je moet zelfs je theorie examen behaalt hebben voordat je mag deelnemen aan het praktijkexamen.

Om de theorie zo goed mogelijk aan te leren hebben wij bij 123-theorie een super goeie theorie dagcursus ontwikkeld. Je hoeft hierdoor niet meer dagen- of wekenlang thuis te worstelen met het aanleren van de saaie theorie. Gewoon in 1 dag de theorie aangeleerd krijgen en ook nog examen die dag bij het CBR doen!

Vroeg beginnen, ’s middags je examen gehaald

Om voldoende tijd te hebben om je alle theorie goed en op tijd aan te leren start onze theoriecursus al om 07.00. Jij hoeft eigenlijk alleen maar te zorgen dat je een goed humeur meeneemt, goed uitgeslapen bent en je ID-kaart bij je hebt. De rest regelen wij. Bij de theoriecursus zit namelijk het cursusmateriaal, een lunch, vervoer van en naar het CBR en de reservering bij het CBR voor je examen inbegrepen.

Uiteraard leren we even kort alle cursisten en de docent van die dag kennen door middel van een kennismakingsrondje. Dan is het tijd om te gaan leren. Alle theorie die aan bod komt op het examen leren wij je aan. Van verkeersborden tot verkeerslichten en van verkeersregels tot verkeerswetten, je weet er straks alles van! Oefenen van de lesstof doen wij door je oefenexamens te laten maken. De vragen in deze examens zijn hetzelfde als het examen van het CBR, een lekkere voorbereiding dus!

Cursusdata en locaties

Wil jij de theoriecursus in Rotterdam volgen? Of liever in Leiden? Of woon je in de buurt van Groningen en zoek je daar een theoriecursus? Bij ons kan het allemaal! Om ervoor te zorgen dat je nooit al te ver hoeft te reizen om aan onze theoriecursus mee te kunnen doen, geven wij op meerdere plekken door heel Nederland les.

Op onze site staat een duidelijk overzicht van alle locaties. Ook kan je meteen de cursusdata en beschikbare plekken zien. Schrijf je in en je bent al een flinke stap dichter bij je rijbewijs!

https://www.123-theorie.nl/