Neelix
Image default
Horeca

Bij het restaurant in Tilligte smaakt het naar meer

Het heerlijke restaurant in Tilligte maakt de heerlijkste gerechten waar je verstelt van zult staan. Je bent op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de lekkerste gerechten, maar waar je kan je dat nou beter doen dan is dit mooi gelegen restaurant in Tilligte? Je houdt uiteraard van lekker eten en dat moet je ook kunnen laten vieren. Je kijkt uit naar een gezellige avond waar je kunt genieten van een goed glas wijn met een heerlijk gerecht die je voorgeschoteld krijgt. Daar kan je bij het restaurant in Tilligte zeker op wachten, want hier wordt dit allemaal goed voor je verzorgd. Het restaurant heeft een samenwerking met zo’n 13 bedrijven in de buurt. Daar worden alle verse ingrediënten van het land gehaald. Verser dan dat kan je het niet hebben. 

Verse ingrediënten

In de ochtend worden alle ingrediënten weer bij de boeren vandaan gehaald en zo kunnen ze in de avond en zelfs in de middag al op je bord belanden. Een net gelegd eitje als ontbijt of een heerlijke salade met verse sla die in de morgen van het land is gehaald. Je proeft de verse smaken die op het bord zijn verzameld. Niet alleen word je verrast door de verse smaken van de ingrediënten waar het restaurant in Tilligte gebruik van maakt, maar ook de open keuken zal een indruk op je maken. Je kunt hier namelijk alles zien wat de koks doen en ze betrekken je dus echt bij het proces van hetgeen dat jij op je bord hebt gepresenteerd gekregen. 

Sfeer

Naast dat de gerechten en de sfeer bij het restaurant in Tilligte zo ontzettend goed in de smaakt valt bij de gasten, is het ook nog eens een restaurant dat op een zeer mooie locatie gelegen is. Midden in het groen, aan een meertje vind je dit heerlijke restaurant in Tilligte waar je dus niet alleen van het eten kunt genieten, maar daarnaast ook geniet van het uitzicht en de omgeving.