Neelix
Image default
Relatie

De meest romantische trouwlocatie in Apeldoorn

Trouwen is de mooiste dag van je leven. Zo een dag moet uiteraard onvergetelijk worden. Trouwen in Apeldoorn betekend trouwen op de Veluwe. Een heel mooi stukje Nederland! Een goedkope trouwlocatie Apeldoorn is het Ei van Columbus. De locatie ligt in de schitterende sprookjesachtige natuur van de Veluwe. Een perfecte locatie om je bruiloft te vieren. Jullie kunnen verschillende kanten op met jullie bruiloft of je nou kiest voor een intiem gezelschap of voor een groot feest met alles erop en eraan.

Trouwlocatie Apeldoorn; voor elk seizoen

De ligging is uniek. Jullie kunnen zowel binnen als buiten trouwen en de dag zelf helemaal naar wens aankleden op deze locatie. Zomers is buiten trouwen een echte must. De prachtige romantische tuin leent zich uitstekend voor huwelijksfoto’s, het plaatsen van partytenten voor het huwelijksfeest, genieten van heerlijke muziek in de buitenlucht samen met een paar vuurkorven. Lekker dansen met je partner onder de zomerse sterrenhemel in de ongerepte Veluwse natuurpracht. In de winter kun je ook prima trouwen op deze locatie. Er wordt dan gezorgd voor een heerlijk knisperend haardvuur tijdens het diner en feest wat heel goed overdekt en warm plaats kan vinden. Daarnaast is trouwen in de serre of bostuin mogelijk maar ook in het kasteel.

Goedkope Trouwlocatie Apeldoorn

Op trouwlocatie Apeldoorn, het Ei van Columbus, zijn er veel betaalbare mogelijkheden te boeken. Naast richtlijnen blijft het werk op maat. De exacte prijs wordt ook aan de hand van de indeling van de bruiloft berekend. Dit hangt af van het aantal gasten dat op de bruiloft wordt verwelkomt en natuurlijk de aankleding van de bruiloft. Jullie kunnen het zo uitgebreid maken als jullie zelf willen. Een intieme bruiloft is goedkoper dan een bruiloft met 1000 man bijvoorbeeld. Maar ook daarvoor kan het Ei van Columbus een passende berekening maken dat binnen het budget valt. Een richtlijn gebaseerd op 20 daggasten en 90 avondgasten met uiteraard het bruidspaar er bij in is 3800 euro voor het super deal arrangement als een van de goedkoopste opties omtrent het aantal gasten. De ceremonie vind elders plaats maar bij het Ei van Columbus krijg je een receptie, aansnijden van de bruidstaart met een borrel, foto’s van de borrel, koffie en bonbon buffet en een feestavond met onbeperkt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes met tot slot nog een puntzak friet. Het intieme arrangement is de goedkoopste optie op basis van 35 personen met een gratis huwelijksauto inbegrepen, ceremonie in de bostuin of in de serre, receptie, toast, aansnijden huwelijkstaart, borrelen met foto’s en de heerlijkste hapjes samen met onbeperkt gebruik van dranken en keuze uit een uitgebreid warm en koud dessert buffet, lopend buffet of luxe vijf gangen diner. Tot slot beschikt het arrangement nog over een koffie, thee en bonbonbuffet en een prachtig huwelijksfeest. Het Ei van Columbus heeft dus vele mogelijkheden en gaat graag met jullie in gesprek over de wensen en hoe zij dat voor elkaar kunnen krijgen.

https://heteivancolumbus.nl/trouwlocatie-veluwe/