Neelix
Image default
Dienstverlening

Voor professionele ICT-services schakelt u deze experts in

De ICT van uw bedrijf in orde maken is lastiger dan het lijkt. U heeft meerdere leveranciers nodig voor verschillende diensten en soms ontstaan er problemen met de verbinding tussen hard- en software. Oaktree Group biedt u één aanspreek punt voor een breed aanbod aan ICT-services. Van support tot hard- en software, u krijgt alles wat u nodig heeft en dat voor een vast tarief per maand. Deze specialisten bieden ook ICT-oplossingen op maat voor het onderwijs.

De diensten van deze professionals

Bij deze experts krijgt u een breed aanbod aan ICT-services aangeboden. Bij dit ICT-abonnement profiteert u bijvoorbeeld van 24/7 support. Daarnaast zorgen deze specialisten ervoor dat het systeem altijd up-to-date is. Omdat de hard- en software door dit bedrijf wordt geregeld, heeft u ook minder kans op storingen in het systeem. Sommige hard- en software werken namelijk niet soepel samen. Wanneer u uw ICT uitbesteedt bij dit bedrijf, heeft u meer tijd en ruimte om u te focussen op uw kerntaken.

Oplossingen op maat van deze experts

Deze specialisten luisteren naar uw wensen en behoeften voor ICT-services op maat. Ze zijn bijvoorbeeld in staat om ICT-oplossingen voor het onderwijs te ontwikkelen. Als u een origineel idee heeft, kunnen deze professionals dit ook voor u realiseren. U kunt zelf het initiatief nemen of u kunt alles overlaten aan deze specialisten. Indien gewenst, ontvangt u professionele begeleiding gedurende het hele project, dus ook bij het implementeren van de ICT-oplossingen in het onderwijs of in uw bedrijf.

Contacteer dit bedrijf voor uw ICT-behoeften

Als u een systeem op maat wilt met alles erop en eraan voor een vast tarief per maand, zit u goed bij Oaktree Group. Dit bedrijf stelt een systeem samen op basis van uw wensen en behoeften. U wordt uitstekend begeleid en u profiteert van een uitgebreid aanbod aan ICT-services, van werkplekbeheer tot support. Neem contact op met deze experts voor meer informatie.