Neelix
Image default
Aanbiedingen

Keramisch parket met een goed advies bij Regge Tegels

 

 

Het aanbod aan keramische parketten wordt steeds groter. Steeds meer verschillende houtlooks, afmetingen en afwerkingen zijn te verkrijgen in de vorm van keramisch parket. Hierdoor is er een steeds ruimere keus in het assortiment en kan er voor iedere wens van de klant een passend keramisch parket worden gevonden. Regge Tegels adviseert graag bij de aankoop van keramisch parket. 

 

Keramisch parket kopen bij Regge Tegels 

Het kopen van keramisch parket is altijd een uitdaging. Want door het ruime aanbod aan keramisch parket tegenwoordig is er wel meer keus, maar kan deze keus ook moeilijker worden. Daarom bent u voor een goed advies altijd welkom bij Regge Tegels in de showroom waar wij vele series aan keramisch parket hebben liggen. Ook kunnen onze verkoopmedewerkers de klant direct voorzien van een goed advies!

Naast goed advies, heeft Regge Tegels door directe contacten met de producenten van keramisch parket in Italië en Spanje scherpe prijzen en snelle levertijden. 

 

Meest gekozen: keramisch parket 20×120 cm in visgraat

Het meest gekozen keramisch parket op dit moment is het formaat 20×120 cm. Dit formaat is zo populair omdat deze afmeting het best past bij het populairste legmotief van dit moment: Visgraat. Door keramisch parket van 20×120 cm te leggen in visgraat motief wordt een rustige, natuurlijke vloer gelegd die door het visgraat motief een levendige touché krijgt. 

 

Keramisch parket ook voor buiten

Tegenwoordig is het ook mogelijk om keramisch parket te kopen voor buiten. Dit keramisch parket is vaak 20 mm dik en hierdoor ook bestand tegen de omstandigheden van buiten. De natuurlijke uitstraling kan met dit keramisch parket dus ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw tuin, terras of veranda! 

 

https://www.regge-tegels.nl/