Neelix
Image default
Dienstverlening

Staalbouw woningen en de omgevingsvergunning

Staalbouw woningen en elke andere staalconstructie op maat zullen over een tijdje niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Een woning van staal kan snel worden gerealiseerd. Bovendien heeft u veel ontwerpvrijheid. De woning wordt vervaardigd middels een structuur in stalen profielen en vervolgens worden de binnen- en buitenzijde afgewerkt. Dit kan wederom met staal, maar ook met andere bouwmaterialen. Binnen Nederland geldt R.E.M. Techniek als een van de topspecialisten op het gebied van staalbouw. Kenmerkend voor het bedrijf zijn de kwaliteit die het levert, maar ook de mate van klantenservice.

Een snelle en betaalbare bouwmethode

Een staalconstructie op maat, zoals staalbouw woningen, betreffen een snel bouwsysteem. Ook de prijzen van projecten die door deze in Noord-Holland gevestigde constructiespecialist worden gehanteerd, liggen vaak lager dan men zou vermoeden. De prijzen zijn vergelijkbaar met het bouwen van een woning volgens de klassieke methode. Wel is de voorbereiding voor een staalconstructie op maat arbeidsintensiever. Men heeft het niet over nauwkeurigheid tot op de centimeter, maar tot op de millimeter. Bovendien is een omgevingsvergunning een absolute vereiste.

Regelgeving omtrent de omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is noodzakelijk wanneer u gaat slopen en/of bouwen. Deze handelingen zijn meestal namelijk vergunningsplichtig. Gaat u uw woning verbouwen, dan is deze vergunning in veel minder gevallen nodig. Wel moeten de bouwwerkzaamheden altijd bij de betreffende gemeente worden vermeld. Wilt u een omgevingsvergunning aanvragen voor de bouw van een staalconstructie op maat, dan heeft u diverse zaken zoals bouwtekeningen en constructieberekeningen nodig.

Dé specialist in bouwconstructies regelt het voor u

R.E.M. Techniek is er niet alleen voor de bouw van staalbouw woningen en andere panden, maar ook voor de voorbereiding en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Zo draagt de expert ook zorg voor alles wat u nodig heeft om een omgevingsvergunning te kunnen aanvragen. De expert staat garant voor dienstverlening op maat en een maximale klantenservice.