Neelix
Image default
Dienstverlening

De Kubota minigraver is dé oplossing voor eenvoudig graafwerk

De Kubota minigraver is zo klein dat deze op een aanhanger vervoerd kan worden. De machine levert echter weinig in aan kracht en uithoudingsvermogen. Deze robuuste minigraver is makkelijk te bedienen en biedt een betaalbare oplossing voor al het graafwerk binnen zijn reikwijdte. De Kubota minigraver is dé favoriete graafmachine voor particulieren, aannemers en tuindersbedrijven. U bestelt deze machine het best bij een erkende Kubota dealer, want dan bent u verzekerd van de beste service.

De erkende Kubota dealer in Nederland

VDM Tools & Parts is een familiebedrijf dat bekend staat om de laagdrempelige manier van werken. Zij verkopen en onderhouden al jarenlang Kubota minigravers en andere machines uit het aanbod van dit merk. U kunt bij hen ook terecht voor de BX en de F serie van Kubota. Daarnaast werken ze met Kranzle reinigingsmachines, EGO tuinmachines en een aantal andere gereedschappen van kwaliteitsmerken. Bij hen kunt u zonder problemen terecht met al uw vragen en problemen.

Een betrouwbare plek voor onderhoud, reparaties en onderdelen

Tuinmachines hebben veel te verduren doordat ze constant te maken krijgen met vocht en vuil. Ze leveren vaak een intense inspanning waardoor bepaalde onderdelen langzaam maar zeker slijten. Daarom is het erg belangrijk om uw Kubota minigraver goed te onderhouden. Bepaalde onderdelen hebben meer onderhoud nodig dan andere. Al dit werk kunt u uitbesteden aan een expert bij uw Kubota dealer. Deze zorgt ervoor dat uw machine in goede staat blijft verkeren en daardoor lang meegaat.

Originele onderdelen bestellen via de webwinkel

Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf het onderhoud van uw Kubota minigraver regelt. In dat geval heeft u op een gegeven moment nieuwe onderdelen nodig. Deze kunnen gemakkelijk besteld worden via de webshop van VDM Tools & Parts. Daar vindt u een opsomming van de belangrijkste onderdelen zoals brandstoffilters, de juiste olie en nog veel meer. U kunt natuurlijk ook in de winkel terecht.

https://www.vdmtools.nl/