Neelix
Image default
Dienstverlening

Alleen op vakantie met kinderen? Probeer de single groepsreizen

Als alleenstaande ouder kan het boeken van een vakantie een hele uitdaging zijn. Je staat er helemaal alleen voor en moet constant op je kinderen letten. Dit linkt niet echt als vakantie, toch? Daarom biedt One2gethertravel single groepsreizen speciaal voor alleenstaande ouders, onder de naam ‘eenouderreizen’. Deze reizen bieden veel voordelen. Jij als ouder hebt aanspraak met andere alleenstaande ouders en je kinderen kunnen lekker met andere kinderen spelen tijdens een heerlijke vakantie.

Diverse reizen naar mooie bestemmingen

Reisorganisatie One2gethertravel biedt single groepsreizen in alle soorten en maten. De organisatie biedt single groepsreizen voor alle leeftijden, en daarbij aparte reizen voor 50+’ers. Tevens is er een uitgebreid aanbod aan eenouderreizen. Iedere vakantie voor alleenstaande ouders met kinderen is enorm kindvriendelijk. Je kunt kiezen uit zomer- of wintervakanties. Op de website selecteer je eenvoudig dat je op vakantie voor alleenstaande ouders wilt en vervolgens geef je aan waar je naartoe wilt en wanneer. Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen.

Een gespecialiseerde reisorganisatie

Deze reisorganisatie is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is gericht op de Nederlandse markt. Het bedrijf is aangesloten Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), waardoor je ervan verzekerd bent dat je reis doorgaat of dat je je geld terugkrijgt in het geval van een faillissement of een andere onverwachte gebeurtenis. Dit zorgt er mede voor dat One2gethertravel erg betrouwbare en veilige single groepsreizen aanbiedt. Dat het bedrijf betrouwbaar is, blijkt wel uit de positieve reviews van klanten.

Geniet van een uitstekende service tijdens de vakantie

Bij het bedrijf staat een goede service centraal. Zo probeert de organisatie de kosten zo laag mogelijk te houden. Vaste klanten hoeven geen administratiekosten te betalen en de totaalprijs van de singlereis of de single groepsreis is inclusief ruimbagage. Dit bedrijf is erg transparant over de te betalen kosten, wat inhoudt dat de organisatie van tevoren aangeeft wat je zelf moet betalen en er dus geen onverwachte kosten worden gerekend tijdens de vakantie voor alleenstaande ouders of een van de vele singlereizen. Bovendien is het bedrijf heel erg gericht op jouw wensen. Ook kun je kiezen voor een kamer voor jezelf of voor het delen van een kamer.