Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Heerlijk ontspannend, Shiatsu massage

 

Ook zo toe aan wat ontspanning, boek dan een Shiatsu massage. Als u nog nooit heeft kennis gemaakt met een Shiatsu massage zal uw beeld voorgoed veranderd zijn. Waarschijnlijk zult u na de eerste behandeling vaker op de behandeltafel te vinden zijn voor een heerlijke Shiatsu massage. Het is een zeer ontspannen massage die goed is voor geest en lichaam. De ervaren masseur, die opgeleid is tot erkend Shiatsu masseur, zal u behandelen en u het gevoel geven dat alle spieren ontspannen zijn. De behandeling kan zolang duren als u afgesproken heeft, half uur, uur, wat u wilt. Er zijn cliënten die absoluut niet een uur kunnen blijven liggen voor een Shiatsu massage, anderen moeten bijna van de behandeltafel afgestuurd worden, vallen in slaap, of willen verlenging.

Waar te boeken?

Een goede salon of sauna heeft wel een erkende Shiatsu masseur in dienst, er zijn ook Shiatsu praktijken die alleen maar massages verzorgen. Aan u de keuze, er is, vooral in de wat grotere steden, voldoende aanbod. U kunt wel het beste een gerenommerd bedrijf zoeken, zodat u zeker weet dat u goed behandeld wordt door een ervaren masseur. Het moet niet zo zijn dat u met spierpijn of andere klachten thuis zit, en spijt krijgt van de behandeling. Een Shiatsu massage hoort ontspannen te zijn, zodat je fit weer naar huis gaat. Dat je voelt dat je spieren een beetje soepeler zijn, en dat je een soort balans voelt tussen lichaam en geest. Dan pas heeft de masseur zijn werk goed gedaan.

U kunt simpel via de site een afspraak boeken. Gun uzelf die rust en ontspanning. Het zou voor zoveel mensen heel goed zijn om zicht volledig te kunnen ontspannen. En, u bent het dubbel en dwars waard. Soms is om jezelf denken, goed voor jezelf zorgen, een must. Zodat je de wereld weer helemaal aankan.