Neelix
Image default
Zorg

Collectiviteit zorgverzekering

Een goede zorgverzekering met ruime vergoedingen en veel gecontracteerde zorgverleners. Dat is waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Helaas kan niet iedereen dit zomaar betalen, daarom is er de mogelijkheid om een collectiviteit zorgverzekering af te sluiten. Zorgverzekeraars sluiten vaak overeenkomsten met bedrijven om onder hun medewerkers een zorgverzekering te kunnen aanbieden. Die medewerkers krijgen korting op hun zorgpremie als zij zich via hun werkgever aansluiten bij een zorgverzekeraar. Dit is ook zo bij Salland, een zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel.

De Salland Clubactie

Salland heeft niet alleen afspraken gemaakt bedrijven; ook sportverenigingen bieden een collectieve zorgverzekering aan. U kunt zich via uw sportclub (of die van uw kinderen) aanmelden bij Salland; hiermee krijgt u korting op uw aanvullende én tandartsverzekering. Salland geeft geen korting op de basisverzekering, iedereen betaalt daar hetzelfde bedrag voor. Het mooie aan de Salland Clubactie is dat de sportclub een bedrag krijgt voor iedere meerderjarige verzekerde die zich via hun collectiviteit aanmeldt. Zo krijgt u zelf korting én u scoort een mooi bedrag voor in de clubkas.

Breid uw basisverzekering uit

Denkt u niet genoeg te hebben aan alleen een basisverzekering? Dan kunt u deze altijd uitbreiden met een aanvullende verzekering of een tandartsverzekering. Salland biedt u de keuze uit 4 aanvullende en 3 tandartsverzekeringen. Hiermee bepaalt u zelf waar u voor verzekerd wilt zijn en, bij de tandartsverzekeringen, voor welk bedrag. Zo stelt u zelf het pakket samen dat voor u het beste is. Daarnaast kunt u de tandartsverzekeringen van Salland ook los afsluiten naast de basisverzekering.

https://www.salland.nl