Neelix
Image default
Zorg

Overstappen naar een ander EPD softwarepakket

Ben jij als paramedicus niet helemaal of misschien zelfs helemaal niet tevreden over het softwarepakket dat je gebruikt? En vind je het lastig te kiezen uit al die verschillende EPD leveranciers? In dit artikel leggen we je uit waarom Incura een prima keuze is en hoe de overstap in z’n werk gaat.

Incura is een veelzijdig en flexibel programma. Het doet dienst als EPD software oefentherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. Je kunt het ook gebruiken als EPD fysiotherapie en GGZ pakket.

Functionaliteiten

Werk je in een multidisciplinaire praktijk, ook dan is Incura geschikt. Hoe verschillend al die paramedische disciplines ook zijn, de administratie is in principe hetzelfde. Als zorgprofessional heb je een online agenda met afspraken. Je correspondeert – meestal via mail – met cliënten, verzekeraars en andere relaties. Per patiënt richt je een zorgpad in met daarin afspraken en eventueel oefeningen. Je hanteert bepaalde meetinstrumenten en gebruikt specifieke vragenlijsten. Je houdt het EPD bij. Op een vaste dag in de week of maand verstuur je de facturen. Iedere maand of ieder kwartaal houd je de boekhouding bij. Al deze functionaliteiten zijn geïntegreerd bij Incura. Per tool kun je sjablonen aan- en uitzetten en een en ander inrichten en vormgeven op een manier die voor jou het beste werkt. Zijn er bepaalde programma’s die je nu gebruikt waar je echt niet zonder kan? Vrijwel alle pakketten zijn eenvoudig te koppelen aan Incura.

Uitproberen of overstappen

De overstap op Incura. We kunnen ons voorstellen dat je er best een beetje tegenop ziet. Dat is echt niet nodig. Allereerst krijg je de mogelijkheid om het pakket uit te proberen middels een demo en proefpakket. Je kunt dan in de praktijk ervaren of Incura bij jou past.

De daadwerkelijke switch blijkt voor de meeste gebruikers veel minder ingewikkeld dan ze vooraf dachten. Het Incura-team helpt je bij het veilig, snel en efficiënt overzetten van alle gegevens. Je krijgt zelfs je eigen overstap-consultant aangewezen. Zijn er bepaalde zaken die handmatig moeten gebeuren? De consultant laat zien hoe een en ander in zijn werk gaat.

Wil jij de overstap naar Incura maken? Een slim plan! Neem vandaag nog contact op Incura via 088 – 946 22 73 of info@incura.nl.

https://www.incura.nl/