Neelix
Image default
Hobby en vrije tijd

Boek eens een bijzondere vergaderlocatie midden Nederland

Wanneer u voor een vergadering een vergaderruimte midden Nederland of omgeving wilt reserveren, boek dan eens een bijzondere vergaderlocatie op het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel de Vanenburg. Omdat deze locatie centraal in Nederland ligt, is die voor alle collega´s of werknemers binnen uw organisatie goed bereikbaar. Vergaderen is natuurlijk behalve zinvol en constructief, soms ook zeer stressvoll of gewoon uitermate saai. Dan is de ruimte en de rust die u bij deze locatie, die midden in de natuur is gelegen, zult ervaren een hele verademing.

Deze bijzondere vergaderlocatie beschikt over tien vergaderruimtes met elk een eigen sfeer. Deze ruimtes zijn verdeeld over twee gebouwen, het Koetshuis en de Oranjerie. Wilt u in de ridderzaal vergaderen of iemand een spiegeltje in de spiegelzaal voorhouden? Bent u op zoek naar een ruimte met een vaste vergaderopstelling of gaat uw voorkeur naar een flexibele opstelling uit? U vindt beslist een vergaderruimte die bij u en uw collega´s past.

 

Interessante vergaderarrangementen

Samen met de diverse vergaderarrangementen die worden aangeboden, verloopt de vergadering vlekkenloos en kunnen de deelnemers eraan zich op het doel van de vergadering focussen.

Tijdens de pauze of na afloop van de vergadering kunt u een wandeling door de kleurrijke tuinen van het historische landgoed maken en het hoofd even leegmaken.

Mochten er collega´s aan de vergadering deelnemen die ´s avonds niet meer terug naar huis willen of kunnen rijden dan kan er uiteraard een overnachting inclusief een heerlijk ontbijt worden geboekt.

 

Reserveren van een vergaderruimte

Het reserveren van een van de tien vergaderruimtes van uw keuze op deze bijzondere vergaderlocatie is heel eenvoudig te regelen via de website of door middel van het sturen van een mail. Wanneer u de voorkeur aan persoonlijk contact geeft, regelt u een reservering natuurlijk telefonisch. Mocht u nog vragen hebben of speciale wensen dan kunt u die direct kenbaar maken. Boek een vergaderlocatie midden Nederland.