Neelix
Image default
Verbouwen

Sterke onderhandelspositie met bouwkundig advies

Wilt u gaan verhuizen en heeft u een woning op het oog? Dan is een bouwkundige keuring geen slechte keuze. Vooral niet als u deze laat uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland; dé expert in bouwkundig advies en keuringen. Bij hen kunt u vertrouwen op professionele aanpak en vakmanschap. Zij gaan naar de woning die u op het oog heeft en voeren een uitgebreide bouwkundige keuring uit tegen lage kosten. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de fundering, riolering, het metselwerk en de aanwezige elektriciteit. Aan de hand hiervan ontvangt u een uitgebreide rapportage met wat het achterstallig onderhoud en de verborgen gebreken zijn die aangepast dienen te worden. Met zo’n bouwkundige keuring weet u direct op welke kosten u kunt rekenen op lange termijn en op korte termijn. Dit versterkt u bij het onderhandelen over de aankoopprijs.

De verkoop van uw woning

Niet alleen als u een woning wilt kopen, is het handig om een bouwkundige keuring tegen lage kosten te laten uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland. Hun bouwkundig advies kan namelijk ook goed van pas komen als u uw woning wilt verkopen. U ontvangt dan namelijk de prijs voor uw woning die u verdient én u zorgt voor vertrouwen bij potentiële kopers. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eventuele gebreken alvast te herstellen voor de verkoop.

Laat een professionele bouwtechnische keuring uitvoeren

Klinkt een bouwkundig onderzoek u wel goed in de oren en zit u zelf in een situatie waarbij bouwkundig advies gewenst is? Schakel dan de professionals in en zij komen graag op locatie om uw woning van de kruipruimte tot de dakpannen te keuren. Bij hen weet u zeker dat de keuring tijdig, nauwkeurig, professioneel en conform de NHG normen gebeurt. En dat ook nog eens tegen lage kosten! Maak direct gebruik van de contactgegevens op de website van deze partij, stel uw eventuele vragen en maak indien gewenst direct een afspraak voor een bouwtechnisch onderzoek.