Neelix
Image default
Verbouwen

Badkamertegels kopen en laten plaatsen? Dat kan met Camee bvba

Gespecialiseerde winkels die een ruime keuze hebben aan badkamertegels zijn er voldoende. Vaak kun je er echter niet terecht voor het plaatsen van je tegels en andere tegelwerken. Wil je beide combineren en toch een ruime keuze aan keramische tegels? Dan moet je zeker eens bij Camee binnenspringen. Deze specialist in badkamerrenovaties heeft een zeer grote keuze aan badkamertegels tegen een scherpe prijs.

Tegelwerken van A tot Z

Bij Camee zit je goed voor je project van A tot Z. Dit bedrijf uit De Klinge is thuis in renovatiewerken en heeft al heel wat badkamers onder handen genomen. Ze werken niet alleen regionaal en hebben ondertussen een uitstekende reputatie opgebouwd. Door met eigen vakmensen te werken die instaan voor de tegelwerken, hebben ze vat op de kwaliteit van het geleverde werk. Hun vakmensen hebben stuk voor stuk ruime ervaring met het plaatsen van keramische tegels.

Ruime keuze aan badkamertegels

Als je denkt dat je keuze aan tegels beperkt is bij een bedrijf gespecialiseerd in tegelwerken en renovaties, dan heb je het mis. De keuze is ruim en het advies krijg je er gratis en voor niets bij. In de showroom van Camee is de ontvangst steeds hartelijk ontvangen en is de begeleiding uitstekend. Zo wordt kiezen een fluitje van een cent. Bij Camee loodsen ze je doorheen het hele gamma aan keramische vloer- en wandtegels en denken ze met je mee. Uiteraard staan jouw wensen daarbij centraal. Het kiezen van badkamertegels is zo geen opgave, maar een plezier.

 

Jouw badkamer in 3D uitgewerkt

Bij Camee werken ze niet enkel nauwkeurig, ze werken ook snel. Reken voor het plaatsen van jouw keramische tegels en een volledige badkamerrenovatie op een werkdag of 10. Geloof ons maar als we zeggen dat bijna niemand in de sector sneller werkt. Dit komt omdat het project volledig is uitgetekend voordat de werken starten en er zo snelheid gemaakt kan worden. Ook jij krijg je je badkamer al op voorhand te zien. Bij Camee kunnen ze immers je volledige badkamer in 3D uitwerken. Zo werp je al op voorhand een blik op je nieuwe keramische tegels en kun je bepalen of je nieuwe badkamer in de smaak valt.

Badkamertegels in alle prijsklassen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met Camee en wil je eens praten met echte specialisten in tegelwerken? Contacteer ze dan voor een afspraak. Ze ontvangen je met open armen in hun tegel-showroom en trekken de nodige tijd voor je uit. Ze loodsen je door het gamma aan badkamertegels en maken achteraf een offerte op maat voor jou. Ze hebben keramische tegels in alle prijsklassen, dus ook binnen jouw budget is er ongetwijfeld wat mogelijk.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/tegelwerken/