Neelix
Image default
Verbouwen

Nieuw ramen van pvc of aluminium zijn vaak een eerste ingreep op de renovatielijst

Kies je voor een specialist, neem dan zeker een contact op met de mensen van MeesterPlaatser. Deze vakmensen zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van kwalitatieve aluminium ramen en pvc ramen. Zij werken snel, vakkundig en tegen een correcte prijs.

Aluminium en pvc ramen kopen met advies

Tegenwoordig kun je heel wat ramen online bestellen en van persoonlijke service is er vaak geen sprake meer. Net daar willen ze bij MeesterPlaatser het verschil maken. Jouw aluminium ramen en pvc ramen worden immers voorzien van het nodige advies. Bij deze specialist gaan ze nog voor persoonlijk contact en komt er een adviseur bij je over de vloer die je van A tot Z informeert over je nieuwe ramen. Zo koop je nooit een kat in de zak en kies je die ramen waar je nood aan hebt. Bovendien doen ze bij MeesterPlaatser enkel beroep op fabrikanten van topmerken van aluminium ramen en pvc ramen. Zo werken ze er voor pvc ramen met Kömmerling & Schüco. Voor aluminium ramen en deuren voornamelijk met AluK-Blyweert.

Vakkundige plaatsing van aluminium ramen en pvc ramen

Uiteraard houden ze bij MeesterPlaatser rekening met jouw budget en jouw wensen. Weet dat  er ondanks dat er qua uitzicht vaak geen verschil is, er heel wat verschillende profielen zijn. Niet alle aluminium en pvc ramen zijn gelijk. Vakkundig advies is dan ook nodig om de juiste ramen te kiezen. De keuze van je aluminium raam of pvc raam mag dan belangrijk zijn, ook de plaatsing is minstens even belangrijk. Je raam mag nog zo goed zijn, als deze niet vakkundig wordt geplaatst, verlies je heel wat rendement. De vakmensen van MeesterPlaatser werken al jaren met aluminium ramen en pvc ramen en kennen de merken door en door. Regelmatig volgen ze bijscholingen en ze zijn op de hoogte van de laatste nieuw technieken. Reken maar dat je het verschil ziet. 

Ramen met garantie

Bij MeesterPlaatser gaan ze resoluut voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ongetwijfeld zul je je ramen elders voordeliger vinden, maar vaak gaat het dan om minderwaardige ramen. Bij MeesterPlaatser staan ze rotsvast achter hun merken van aluminium ramen en pvc ramen en beknibbelen ze niet op de service. Zij geloven in tevreden klanten als ambassadeurs. Heel wat fabrikanten hebben dan ook een nauwe samenwerking met het bedrijf, waardoor ze steeds volledig mee zijn met de nieuwste trends. Uiteraard worden je aluminium ramen en pvc ramen geplaatst met garantie.

https://www.meesterplaatser.be/nl/ramen-en-deuren