Neelix
Image default
Vakantie

Genieten aan de Nederlandse kust

Even heerlijk bijkomen in recreatiepark Noordwijkerhout. Wat denkt u daarvan? Wij raden Sollasi van harte aan. Dit moderne park ligt in een prachtige, groene omgeving. Bos, duinen, strand: het is allemaal dichtbij. Sollasi beschikt over grote grasvelden. De kinderen kunnen er heerlijk spelen terwijl u relaxt in de zon met een goed boek of uw tablet. Er zijn twee restaurants in de buurt voor een kop koffie, een lunch of diner. MAMA serveert smakelijke en voedzame ontbijtjes en authentiek Italiaanse dishes. Bij Como & Co is het een feestje om te lunchen met een lekker broodje. Ook ’s avonds kunt u er iets overheerlijks bestellen. Vindt u het leuk om ook een beetje sportief bezig te zijn? Hetzelfde Como & Co verhuurt roeiboten en kajaks. Andere voorzieningen van Sollasi zijn: twee tennisbanen, huurfietsen, een speelplaats voor kinderen, meerdere kleine speeltuintjes voor kinderen en een jeu de boules baan. Honden zijn van harte welkom bij Sollasi.

Le Parage: streek achter de duinen

Er zijn natuurlijk meerdere campings Noordwijk aan Zee, maar eentje die er echt uitspringt is Le Parage. Deze 2021 ANWB-erkende camping heeft z’n naam niet zonder reden gekregen. Le parage is Frans en betekent: de streek achter de duinen. Le Parage ligt aan het unieke Hollands Duingebied. De kuststrook tussen Scheveningen en Noordwijk bestaat uit beboste gedeeltes, open vlaktes en natte duinvalleien met duinmeertjes. Staatsbosbeheer waakt over het gebied van 2750 ha. Overdag is het open voor recreanten. Het is toegankelijk voor mindervaliden. Camping Le Parage is van alle gemakken voorzien:

–        kinderspeeltuin;
–        voetbal- en basketbalkooi;
–        ruim sportveld;
–        moderne douches en toiletten;
–        wasserette;
–        babywasplaats met verwarming;
–        groot parkeerterrein;
–        kantine (met bar en televisie);
–        gratis Wifi.

Wilt u binnenkort op vakantie in eigen land? Camping Le Parage en bungalowpark Sollasi zijn uitstekende keuzes. U kunt online reserveren en krijgt dan direct te zien wat het u gaat kosten. Iedere bezoeker wordt gevraagd een borg te betalen van €100,00. Bij normaal gebruik, krijgt u die op de dag van vertrek teruggestort.

 

https://www.sollasi.nl/