Neelix
Image default
Vakantie

Kamperen bij de camping in Haaksbergen

 Kamperen in eigen land, dat kan op de camping in Haaksbergen. Het is een rustige camping midden in de natuur. U zit in een prachtige omgeving met natuur, weidse uitzichten en rust. Voor jong en oud is de kamperen op de camping in Haaksbergen leuk om te doen.

Spotten van wilde dieren

Het doel van de camping in Haaksbergen is dat u helemaal tot rust kunt komen. Dat betekent dat de camping gelegen is in een rustige en natuurlijk omgeving. Vanaf de camping kijkt u uit over weilanden en bossen. U kunt diverse dieren spotten, zoals reeën en konijnen. In de ochtend wordt u wakker van het gefluit van de vogels. Daarnaast is de camping in Haaksbergen voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zo zijn alle 25 staplaatsen voorzien van elektriciteit, water en een waterafvoer. Deze staplaatsen zijn open en ruim van opzet waardoor de camping past in de natuurlijke omgeving. Zo heeft u het gevoel dat u midden in de natuur zit en u heeft veel privacy. Ook zijn de facalitieten van cmapoing Haaksbergen optimaal. Wr is een restuarnat waar u kunt genieten van heerlijk eten en de omgeving.. Ook staan op de camping in Haaksbergen verwarmde sanitaire voorzieningen en afwasbakken waar u kunt afwassen. Daarnaast hebben wij een wasmachine en wasdroger die u tegen betaling kunt gebruiken. Onder het campinggebouw is daarnaast een grote kelder die omgetoverd is tot een wellness center. Hierin bevinden zich een, sauna cabine, whirlpool en massagestoel. Het wellness center is alle dagen geopend voor privé verhuur. Zo kunt u heerlijk genieten van een weekend weg of van een vakantie.

Reserveren van een campingplek

Als u op onze camping in Haaksbergen wilt verblijven, dan kunt u via onze website de gewenste plaats boeken. Wij hebben namelijk camping plaatsen, camper plaatsen en doortrekkersplaatsen. U kunt via de website een plek reserveren.