Neelix
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van Sneakers

Comfortabele voeten vanaf dag 1
In tegenstelling tot andere soorten schoenen, zoals hofschoenen, hoge hakken en brogues, hoef je geen gympen in te dragen. Je hoeft je in het begin niet neer te leggen bij een beetje ongemak, want de schoenen worden soepeler en werken uiteindelijk samen met de vorm van je voeten. Het juiste paar sneakers kan zijn alsof je op wolken loopt vanaf het moment dat je ze past. Zeg vaarwel tegen het knellen bij de tenen, het wrijven over de achterkant van de hiel en alle andere pijnpunten. Zeg hallo tegen ontspanning, verlichting en plezier met het lichtgewicht gevoel van sneakers.

Cool in meer dan één opzicht
Schoenen die naar funky kaas ruiken zullen je zeker niet populair maken. Daarom is het belangrijk je voeten te laten ademen. Doen ze dat niet, dan raken ze doorweekt van zweet en dat is precies het soort warme en vochtige plek waar schimmels en bacteriën groeien. Het is nooit goed om het over voeten, schimmels en bacteriën allemaal in dezelfde zin te hebben! En, natuurlijk, leidt deze situatie tot stinkvoeten. Je beste keus is sneakers te kopen die gemaakt zijn van ademende materialen zoals mesh. Deze hebben ook veel waar voor je geld, vooral omdat je je gympen niet zo vaak hoeft te vervangen (tenzij je een sneakerverslaafde bent).

Krijg die oppepper voor al je activiteiten
Een van de belangrijkste voordelen van sneakers is dat ze steun geven aan je voeten terwijl je allerlei activiteiten doet – rennen voor je trein, op en neer springen bij een optreden, en nog veel meer. Kunnen lopen, rennen en springen zonder je zorgen te maken over blessures is een van de dingen die gympen tot zo’n populaire keuze maken.

Op zoek naar mooie sneakers? Kijk dan eens naar Liu Jo