Neelix
Image default
Aanbiedingen

Waar je op moet letten bij een verhuizing

Verhuizen kan behoorlijk stressvol zijn. Daarom is het heel belangrijk dat je tijdens de verhuizing goed weet wat je allemaal moet doen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van je gas en licht of het vervangen van je dak. in deze blog helpen we je hier een handje mee, we maken een lijstje van de dingen die belangrijk zijn om rekening mee te houden bij een verhuizing. dit doen we zodat we jou wat moeite besparen. We hopen dat je er wat aan hebt. Ben jij benieuwd hoe jij je verhuizing goed kan laten verlopen lees dan snel verder.

Gas en licht
Het regelen van je gas en licht kan heel vervelend zijn wanneer je niet weet waar je op moet letten. De regel nummer één voor gas en licht is nooit ingegaan op een aanbod via de telefoon. Dan ben je namelijk bijna altijd duurder uit dan wanneer je het zelf regelt. Er zijn verschillende manieren om het zelf te regelen. het gemakkelijkste is om naar een online vergelijker te gaan eind te kijken welke leverancier op jouw postcode het beste aanbod heeft. Je kan ook bellen naar een energieleverancier naar keuze en vragen of dat zij jou willen aansluiten. Dit kun je vaak ook zelf doen via hun site.

Nieuwe vloer
Wanneer je verhuist kan het zo zijn dat je nieuwe huis wat mankementen heeft. Dit is helemaal niet erg, dit kun je namelijk gewoon zelf oplossen. Het komt vaak voor dat je een nieuwe vloer moet leggen in je nieuwe huis. Veel mensen vinden een houten vloer dan een mooie keuze. Echter is dit niet altijd helemaal het geval aangezien een houten vloer veel onderhoud vereist en erg onpraktisch is. Gelukkig is er een oplossing voor. Een keramisch parket lijkt sprekend op een houd de vloer maar het is eigenlijk een vloer van tegels. Deze vloer kun je ook gemakkelijk combineren met vloerverwarming. De vloer vereist minder onderhoud dan een houten vloer en is minder duur. Ben jij opzoek naar een alternatief voor een houten vloer? Kijk dan eens op de site van Regge Tegels! Zij bieden een ruim assortiment en helpen je bij vragen graag verder.

 

https://www.regge-tegels.nl/