Neelix
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe je geluk te creëren

Wat is geluk en horoscoop Steenbok?

Volgens het woordenboek kan succes of falen bij toeval gebeuren in plaats van via eigen acties. Het wordt gedefinieerd als een onzichtbare kracht die in het leven van een persoon goed of slecht lijkt te werken, zoals in het vormgeven van omstandigheden, gebeurtenissen of kansen. Ons fortuin of tegenslag lijkt te hangen aan de factor kans, ook wel geluk genoemd.

Wat als we de krachten van de natuur kunnen manipuleren en het toeval in ons voordeel kunnen beïnvloeden? Wat als toeval een spel is dat we kunnen spelen op basis van de regels die we maken? Kunnen we het kansspel spelen waarbij de kansen gunstig voor ons zijn? Kan er geluk worden gecreëerd?

De Chinese metafysica en sterrenbeeld Vissen houdt vast aan de doctrine van het lot en dat de bestemming van de mens gebonden is aan het geluk van de hemel, het geluk van de aarde en het geluk van de mens.

In de context van de Hemel worden we in deze wereld geboren, niet door onze eigen keuze. Dit komt omdat bewustzijn niet aan ons bestaan ​​voorafgaat. Het komt pas daarna. Daarom hebben we niet de keuze in het uur, de dag, de maand en het jaar van onze geboorte. Onze geboortedatum is onderworpen aan de hemelse sterren. De kosmische kracht oefent zijn energie op aarde uit en zet de keten van gebeurtenissen die ons beïnvloeden, inclusief de dag van onze conceptie, in gang. De planetaire configuratie creëert de vitale kracht die ons doordringt met de energie die bekend staat als qi.

In de context van de aarde beïnvloedt de energie die in de omgeving stroomt ons via onze leefruimte. Onze geest en ons lichaam kunnen afstemmen op deze energie of levenskracht van horoscoop Watermanwanneer we slapen, ontspannen of aan het werk zijn in onze persoonlijke ruimte. Het verjongt en stimuleert ons. De energie vindt zijn weg naar de negen sectoren van een huis. De hoofddeur, slaapkamers en keuken vertegenwoordigen de drie belangrijkste sectoren voor het binnenstromen van energie. In termen van energiestroom is de deur de Qi-mond en de belangrijkste van de drie sectoren.

In de context van de mens hebben we controle over onze acties. Onze geest is een vitale kracht van energie die ons in staat stelt om rationeel te denken en handelen. Dit is wat ons onderscheidt van andere levende wezens op aarde. Ons bewustzijn speelt een belangrijke rol in ons besluitvormingsproces en hoe we denken bepaalt hoe we handelen. Emoties en logica zijn een antithese van elkaar. Het is een van de Yin en Yang in het leven. Uiteindelijk oogsten we wat we hebben gezaaid. Het leven gaat over wat we ervan maken. We kunnen de kracht van goed en kwaad zijn.

Uiteindelijk draait de cyclus van het leven en het rad van fortuin in het voordeel van degenen die we leren de kunst van de qi onder de knie te krijgen. Door deze kunst creëren we ons eigen geluk en maken we onze eigen bestemming. In bv. je  of .

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/