Neelix
Image default
Auto's en Motoren

Lekker snel slagen met de scooter theorie cursus van Gelijk Geslaagd

Wil jij niks liever dan lekker rondtoeren op je scooter of brommer? Daarvoor moet je eerst je scooter theorie halen. Wij van Gelijk Geslaagd hebben een slimme scooter theorie cursus waardoor jij makkelijk je theorie examen haalt. En het is ook nog eens een snelle cursus! Twee dagen van je tijd hebben we maar nodig om jou klaar te stomen voor het scooter theorie examen bij het CBR.

Wat leer je precies tijdens onze cursus? Alles over verkeersinzicht en de verkeersregels. Precies dat wat je moet weten leer je van ons. Wij hebben een fijne aanpak om je dit allemaal aan te leren. Deze aanpak is ook nog eens geschikt voor iedereen. Vind je leren lastig vanwege je ADHD, dyslexie of taalachterstand? Of ben je altijd zo nerveus tijdens een examen dat je dingen vergeet? Wij gaan je daarmee helpen! Dankzij onze rustige aanpak, herhaling en handige trucjes kan iedereen de lesstof prima onthouden en zal je zelfverzekerd je examen gaan maken.

All-in scooter theorie cursus

Op zondag en maandag krijg je theorieles van ons. Drankjes, lunch, lesmateriaal en je reservering bij het CBR zit allemaal in het cursuspakket. Boeken hoeven dus niet aangeschaft en je hoeft ook niet voor de les je lunchpakketje te maken. Ook om het vervoer naar het CBR en weer terug hoef je je niet te bekommeren. Meestal kunnen we lopend naar het CBR vanaf de cursuslocatie. Ligt het CBR wat verder weg? Dan vervoeren wij je naar het CBR.

Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Deze moet je namelijk bij het CBR laten zien voordat je examen mag doen.

Theoriecursussen voor scooter, auto en motor

We geven bij Gelijk Geslaagd niet alleen scooter theoriecursussen. Je kan bij ons ook een auto theoriecursus en een motor theoriecursus volgen. Bij deze cursussen leer je de theorie in 1 dag aan.

Wil jij ook razendsnel je theorie certificaat halen? Schrijf je in en ervaar dat onze cursus werkt!

https://www.gelijkgeslaagd.com/