Neelix
Image default
Dieren

Je hond motiveren

Wanneer je natuurlijke hondensnacks bij ons koopt krijg je er vanaf een bepaald bedrag een gratis tasje bij. Dit tasje is ideaal als je wel eens traint met je hond en de gekochte snacks kunnen meteen dienen als beloning. Je kan de tas namelijk om je middel vast maken zodat je er goed en snel bij kan als je je hond wilt belonen. Een hond belonen gaat erg op de seconde, je moet snel handelen als je hem voor goed gedrag wilt belonen. Goed gedrag aanleren gaat daarom ook vaak stukken sneller dan slecht gedrag afleren. Beide is goed mogelijk door middel van snacks.

Handig verpakt

De natuurlijke hondensnacks voor een beloning zijn klein. Hierdoor kan je goed doseren en kan je met een kleine voerbeloning een poosje trainen met je hond zonder dat hij al te veel snoepjes binnen krijgt. Gelukkig hoef je hier met de natuurlijke hondensnacks sowieso minder mee op te passen. Hij zal hiervan veel minder snel aankomen dan van reguliere hondensnacks. Dat de snoepjes klein zijn zorgt er ook voor dat je niet zelf de snacks uit elkaar hoeft te trekken of breken, scheelt weer vieze handen. Aangezien het zo natuurlijk is kan het wel zijn dat je het iets meer vindt stinken.

Vraag en antwoord

Gelukkig zal je hond enorm gaan genieten van de natuurlijke hondensnacks die wij aanbieden. Wij hebben een online winkel waarop je alles rustig kan uitkiezen, maar wij vinden het ook gezellig als je naar ons toe komt in de winkel. Hier kunnen we je net wat beter advies geven en het leuke is dat je je hond ook mee mag nemen. Je kan hem hier dus zelf de natuurlijke hondensnacks uit laten kiezen. Misschien laat hij wel blijken dat hij een enorme voorkeur heeft voor een bepaalde smaak. Je kan hier alles vragen wat je wil weten aan onze medewerkers.