Neelix
Image default
Dienstverlening

Voor schadevergoeding na een ongeval bent u bij het Letselteam aan het juiste adres

Wilt u schadevergoeding na een ongeval? De eerste stap die u kunt zetten is die naar een verzekeringsmaatschappij. Toch kan dit de nodige weerstand opleveren. Verzekeraars staan er niet om te springen om (grote) bedragen uit te keren. Weten waar u recht op heeft is belangrijk, maar daar zelf achter komen? Dat is lang niet altijd gemakkelijk. Iemand die u daarin ondersteunt is dan zeer welkom. Het Letselteam bestaat uit belangenbehartigers die uw zaak op de eerste plaats zetten en u van de benodigde informatie én hulp voorzien. Benieuwd hoe deze specialisten voor u aan de slag gaan bij een schadevergoeding na een ongeval?

Direct contact met één van de specialisten van het Letselteam

Het Letselteam bestaat uit een snelgroeiend team van bureaus die al meer dan 20% van de letselschadeslachtoffers helpen. Direct contact is van het grootste belang en staat vanaf het begin dan ook centraal. Alle aangesloten specialisten werken met iLetsel, de ultieme aanpak voor het behandelen en regelen van letselschades. Daarnaast is de werkwijze bij ieder bureau hetzelfde. Klopt u voor schadevergoeding na een ongeval aan? Dan wordt een intakegesprek ingepland. Hierin wordt alle benodigde informatie verzameld. Wat is er gebeurd en welk letsel heeft u opgelopen? Wat is de geleden schade?

Een online dossier dat op ieder moment in te zien is

Daarnaast dient u de benodigde medische informatie te verstrekken, waarna een medisch adviseur wordt ingeschakeld. Ten slotte worden alle gegevens in een online dossier opgeslagen. Dit is op ieder gewenst moment in te zien. Na het doorlopen van dit dossier wordt de schaderegeling opgestart. Heeft u vragen? Deze zijn op veilige en snelle manier online te stellen, maar iedere specialist is tevens via e-mail of telefoon te bereiken. Veel gestelde vragen en termen kunt u bovendien terugzien in het Informatiecentrum, dat op de website te vinden is. Kan het Letselteam u helpen bij een schadevergoeding na een ongeval?

https://letselteam.com/