Neelix
Image default
Dienstverlening

Het mooiste afscheid in Herveld

Iemand verliezen is nooit leuk alles zelf moeten regelen al helemaal niet, daarom garanderen wij bij de beste Uitvaart Herveld, een mooi afscheid. Een overlijden kan soms erg onverwachts komen, en dan moet er erg veel gebeuren. Uit ervaring merken wij dat mensen hierdoor vaak geen tijd hebben om te rouwen. Daarom bieden wij bij Uitvaart Herveld de beste hulp, om u zo wat te ontlasten wij regelen. En proberen de uitvaart zo te regelen zoals u wenst als familie. Voor wij langskomen moeten we wel zeker weten dat de persoon ook echt overleden is, raadpleeg daarom altijd een arts. Deze zal de dood vastleggen en kan ook meteen vertellen of het een natuurlijke dood was.

Over ons werk 

Onze werknemers zijn er ervaren en gaan respectvol te werk, en zijn er het liefst al vanaf het begin bij. Dit omdat wij merken dat klanten het erg fijn vinden als we er vanaf het begin al bij zijn. Als de persoon is overleden dan vervoeren wij degene naar het mortuarium, waar je de persoon kunt bezoeken tot de begrafenis. Daarnaast kleden wij de personen aan in de door u uitgezochte kleding. Wilt u als nabestaande liever dat de persoon thuis wordt opgebaard dan kan dat natuurlijk ook. Wij regelen ook een eventueel artikel in de krant. Regelen wij als voor een geslaagde viering, ook de locatie en de bloemen. 

Crematie,begrafenis en de wetenschap

Vroeger werden overleden mensen standaard begraven, tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden. Bij een crematie wordt het lichaam en de kist, verband in een oven. Het as van de persoon krijgt u als nabestaanden. Deze kan bijvoorbeeld op een mooie plek worden uitgestrooid, of thuis worden bewaard om de persoon daar te herdenken. Daarnaast zijn er ook gewoon kerkhoven met rustplaatsen voor crematie. Maar er is ook nog een andere manier, deze wordt vaak gedaan door doktoren en artsen. Die besluiten om hun lichaam aan de wetenschap te geven, dit moet wel opgenomen zijn in je testament. De lichamen van deze mensen worden dan gebruikt voor tentoonstellingen, en worden opgezet. Op deze manier kunnen artsen in opleiding meer leren, van het menselijk lichaam.