Neelix
Image default
Auto's en Motoren

Exclusieve auto verzekeren

Exclusieve auto verzekeren

Speciaal voor bezitters van een exclusieve auto, bieden wij een bijzondere autoverzekering op maat. Heeft uw exclusieve auto of sportauto een hoge cataloguswaarde of aanschafwaarde? Dan biedt deze autoverzekering een persoonlijke maatwerk oplossing. Onder andere een scherpe premie, prima polisvoorwaarden en een uitgebreide nieuwwaarde of aanschafwaarderegeling. Bent u geïnteresseerd in deze exclusieve autoverzekering? U kunt gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dekking exclusieve autoverzekering

De exclusieve autoverzekering vergoedt schade door of aan uw auto. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht. U kiest zelf voor aanvullende dekkingen.

Hulpverlening na een ongeval

Na een ongeval in binnen of buitenland is het vervoer van de auto verzekerd naar een adres in Nederland. Voor vervoer vanuit het buitenland geldt dat het voertuig niet binnen vier werkdagen gerepareerd kan worden. Ook het thuisbrengen van de bestuurder en inzittenden is verzekerd. Bij de exclusieve autoverzekering heeft u ook recht op hulpverlening binnen Nederland als uw auto tot stilstand komt na een mechanisch gebrek.

Diefstal of total loss

Bij diefstal en total loss van de auto vergoedt de exclusieve autoverzekering de nieuwwaarde, aanschafwaarde, boekwaarde of dagwaarde van uw auto. Dit is afhankelijk van onder andere de leeftijd en het gebruik van uw auto. Om voor vergoeding na diefstal in aanmerking te komen moet uw auto wel voldoen aan de gestelde beveiligingseisen. U heeft bij diefstal recht op een hoge daggeldvergoeding van maximaal 30 dagen.

Reparatie

U mag zelf kiezen door wie u de schade aan uw auto laat repareren. Bij herstel door een samenwerkende reparateur geldt vaak een lager eigen risico.

Inbraak

Schade door (een poging tot) diefstal is verzekerd. En diefstal uit de auto (inbraak). Uw auto moet wel voldoen aan de beveiligingseisen. Als u met geweld beroofd wordt van uw autosleutels of als deze bij een inbraak in uw woning gestolen worden vergoeden vergoeden verzekeraars een gemaximeerd bedrag voor vervanging van sloten of motorrijtuigsleutels. 

Schade aan eigen auto

De schade aan uw eigen auto is verzekerd. Ook als de schade door uzelf is veroorzaakt. Ben jij nou geinteresseerd in een exclusieve autoverzekering? Bekijk dan deze pagina over een exclusieve auto verzekeren.

https://verzekeren.com/autoverzekering/afsluiten