Neelix
Image default
Zakelijk

Congreslocatie

Ben je op zoek naar een geschikte congreslocatie? Stop dan met zoeken want die heb je in De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel- mooi centraal gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch- gevonden. De Ruwenberg is dé congreslocatie bij uitstek en dat voor zowel grote groepen mensen als voor een meer bescheiden congres. De faciliteiten zijn ongeacht het aantal bezoekers voortreffelijk.

Van klein zaaltje tot complete vleugel, je vindt het in De Ruwenberg

De congreslocatie biedt alles wat jij je maar wensen kunt. Zo boek je gemakkelijk een klein zaaltje, maar huur je ook al gemakkelijk een complete vleugel af inclusief 66 hotelkamers, drie plenaire en zes break-out zalen en een eigen lounge en terras. Het is maar net wat je wenst en wilt, De Ruwenberg biedt het gewoon allemaal. In Sint-Michielsgestel vind je zalen voor bijeenkomsten van twee maar ook zalen waar je gemakkelijk 450 mensen kunt herbergen.

De Ruwenberg heeft simpelweg ontzettend veel moois te bieden

Uiteraard zijn alle zalen van alle gemakken voorzien. Je vindt er flipovers, projectors en is er water en vers fruit. Kortom, je vindt er alle ingrediënten voor een zeer geslaagd congres. Het is toch al goed toeven bij De Ruwenberg, een ideale locatie als je een hotel zoekt, een meeting hebt of een evenement wilt organiseren. In De Ruwenberg kan veel, zo niet alles. Behalve een succesvol congres, beleg je er een trainingskamp met je sportteam, geniet je van de scherpe vergaderarrangementen al dan niet met hotelovernachting en bevind jij je middenin de prachtige natuur op een uniek landgoed. Het is een omgeving die inspireert en het beste in mensen naar boven haalt. Bijzonder; De Ruwenberg biedt ook de optie om buiten te vergaderen en heeft drie verschillende soorten hotelkamers in de aanbieding: de comfort kamer, de superior kamer en de zeer exclusieve executive suite.