Neelix
Image default
Onderwijs

De eerste verdieping NLP opleidingen

De website van De eerste verdieping staat vol informatie, tips en weetjes betreffende opleidingen NLP practitioner, systemisch werk en ADHD coach. Onder het kopje ‘Waarom De eerste verdieping’ wordt verteld wanneer het opleidingsinstituut is ontstaan en voor welke trainingen je er terecht kunt.

‘Persoonlijk kennismaken’ spreekt voor zicht: je wordt uitgenodigd om de mensen van De eerste verdieping te ontmoeten. Dat kan op verschillende manieren. Er zijn infoavonden en workshops, maar je kunt ook een afspraak maken voor een individueel kennismakings- of adviesgesprek.

Ben je al bekend met De eerste verdieping en weet je al welke opleiding je wilt gaan doen? Klik op ‘Direct inschrijven’. Er verschijnen een paar invulregels voor naam- en adresgegevens. Zodra een en ander is verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail. De eerste verdieping is te volgen via Facebook en LinkedIn. Zit jij op Instagram? Misschien ben je wel geïnteresseerd in het blogpost dat daar met enige regelmaat verschijnt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: overlevingsstrategieën, spiritualiteit en ego-identificaties.

De eerste verdieping bestaat inmiddels alweer ruim vijftien jaar. Richard Spek en Cathelijne Wildervanck, de oprichters, hebben de afgelopen jaren een compleet team om zich heen verzameld. Er zijn nu in totaal zestien professionals, zowel mannen als vrouwen, die garant staan voor topopleidingen op het gebied van systemisch werk en NLP.

De opleiders hebben verschillende achtergronden en specialisaties. De een is opgeleid in oplossingsgericht werken. De ander heeft zich met name ontwikkeld op het gebied van coachen en begeleiden. En weer een ander mag zichzelf NLP Master noemen. Op de site worden alle coaches aan je voorgesteld middels een kort verhaaltje en een foto.

De persoonlijke emailadressen staat er ook bij vermeld. Schroom niet om je vragen te mailen, dat wordt juist op prijs gesteld. Langsgaan en bellen behoort ook tot de mogelijkheden: Achterom 78 Delft, 015-2125125. We sluiten af met een tip: lees de online reviews over De eerste verdieping. Ze zijn geschreven door cursisten en geven je een goede indruk hoe het er aan toe gaat tijdens een training.

https://www.1e-verdieping.nl/opleidingen/nlp-practitioner/