Neelix
Image default
Onderwijs

Taleninstituut voor bedrijven

Bent u op zoek naar een goede taaltraining zakelijk Engels voor uw medewerkers? Dan kunt u niet bij elk taleninstituut terecht. U heeft een instituut nodig dat gericht is op de zakelijke markt. Bij The Square Mile bieden we taaltrainingen speciaal voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties. We richten ons op diverse branches en bieden een breed scala aan talen. Incompany taaltrainingen werken uitstekend en we komen graag naar u toe om de aan te bieden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw cursus online te volgen.

The Square Mile taalcursussen

Bij taleninstituut The Square Mile krijgt u niet zomaar een taalcursus aangeboden. De trainingen zijn volledig afgestemd op uw vakgebied en de functie die u vervult binnen het bedrijf. Daarbij houden we ook rekening met andere wensen. Bijvoorbeeld waar en wanneer u uw taalkennis wilt inzetten. Is dit voor het schrijven van e-mails, of wilt u kunnen communiceren met internationale klanten? Bij The Square Mile leert u precies wat u nodig heeft om optimaal en zelfverzekerd te kunnen functioneren. 

Ervaren native trainers

Bij het leren van een nieuwe taal komen de nodige uitdagingen kijken. U wilt het liefst een trainer die de taal perfect beheerst en deze begrijpelijk kan maken. Daarom werken we bij The Square Mile met professionele en ervaren trainers. Zij zijn native speakers en vaak zijn zij zelf werkzaam geweest in de branche. Dit zorgt ervoor dat ze kennis hebben van jargon en weten welke termen u dagelijks gebruikt. Wilt u weten wat we voor u en uw collega’s kunnen betekenen? Kijk dan op onze website, of neem contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.