Neelix
Image default
Gezondheid

Waar moet je rekening mee houden na een vet bevriezen behandeling

Met een vet bevries behandeling krijg je geweldig resultaat in een relatief korte tijd. het wordt door steeds meer mensen gedaan, omdat het makkelijk en effectief is. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden na de behandeling. Het is een behandeling waarbij plaatselijk vet verwijderd kan worden. Dit wordt gedaan door de onderhuidse vetlaag te koelen. De vetcellen gaan daardoor kristalliseren. Ze sterven dan af en worden op op een natuurlijke manier uit je lichaam vervoerd. Om alles goed uit het lichaam te voeren zul je wel op een aantal dingen moeten letten. 

Veel water drinken

Na de behandeling is het belangrijk dat je voldoende water drinkt. Water drinken is al erg belangrijk voor je, en na de behandeling al helemaal. Het is belangrijk dat je dagelijks minimaal 2 liter water drinkt. Dit moet je volhouden tot minimaal 4 weken na de behandeling. Het zorgt ervoor dat alle vetcellen op een natuurlijke wijze uit je lichaam worden gevoerd. de afvalstoffen gaan ook uit je lichaam. Ze worden via de lever en nieren uit je lichaam vervoerd. Het duurt ongeveer 6 maanden totdat alle afgebroken vetcellen uit het lichaam zijn afgevoerd. Je merkt al verschil van de behandeling na drie weken. Drink daarom genoeg water. 

Resultaat

Als je een vet bevriezen behandeling gaat doen, moet je na de behandeling goed letten op het resultaat. Als je er goed oplet weet je of de behandeling effectief is geweest. Resultaat ga je niet gelijk na de behandeling zien. Het duurt een tijdje voordat je resultaat zult zien. Je moet ook kijken of je wel tevreden bent met het resultaat. Als je gaat vet bevriezen bij iemand die niet professioneel is kan je ook irritatie op je huid krijgen. Pas daarom op voor behandelingen van minder goed resultaat. De nazorg is meestal ook veel minder goed.