Neelix
Image default
Gezondheid

Een herstel van het lichaam met de acupunctuur in Breda

Wanneer je een onbalans in je lichaam hebt kan je last krijgen van verschillende klachten. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom is een behandeling bij de goedwerkende acupunctuur in Breda misschien wel een oplossing zodat jij je beter in je vel gaat voelen en je lichaam weer helemaal in balans is met je geest. Dat is uiteindelijk waar het lichaam om draait een balans tussen het lichaam en de geest om zo je lichaam te sturen naar wat er moet gebeuren. Wanneer je met je hersenen iets aangeeft betekent dat, dat het lichaam daarnaar moet luisteren. Soms is deze balans verstoord door bijvoorbeeld een hoop stress die ervoor zorgt dat de banen van energie in het lichaam blokkades hebben opgelopen.

 

Behandelingen

Met de behandelingen van de acupunctuur in Breda kan dit worden opgelost. Et worden in de banen van energie eerst een aantal drukpunten gezocht. De acupuncturist kijkt naar de plekken waar de blokkades zich bevinden. Wanneer deze zijn gevonden wordt er gekeken naar de plekken die in verbinding staan met de kochten. Vervolgens worden en strategisch naaldjes in de blokkades en pijnpunten gezet om zo de balans weer op te maken en de blokkades te verhelpen. De Chinese techniek heeft al veel mensen geholpen en gaat jou ook zeker helpen met het bevorderen van de gezondheid  van het lichaam.

 

Verzekering

Een behandeling van acupunctuur in Breda is een alternatieven geneeswijzen en valt niet altijd binnen de zorgverkering. Mocht je wel een zorgverzekering hebben kan je bij deze salon terecht voor behandelingen, want deze praktijk valt binnen de regulier zorgverzekering en is aangesloten bij de hoofd organisatie van de acupunctuur in  Nederland. Laat jij je lichaam ook behandelen bij de acupunctuur in Breda voor een herstel van de verbinding tussen het lichaam en de geest.