Neelix
Image default
Eten en drinken

Met het hele gezin pizza’s maken

Met het hele gezin pizza’s maken

Met de Beste pizzarette kun je lekker een avondje pizza’s maken met het hele gezin. Ze zijn er in varianten van 2 tot 8 personen. Als je hem voorverwarmt ongeveer een kwartiertje dan zijn de pizza’s meestal in 5 a 10 minuten al perfect gaar. Hierdoor kun je lekker eten en dus weer een nieuwe kleine mini pizza maken. Daarnaast zijn er ook modellen te vinden die je als gourmetstel weer tijdens de kerst kunt gebruiken. Hierdoor hoef je deze niet meer apart aan te schaffen en heb je hem al in huis dan heb je een reserve apparaat. 

Een ander belangrijk aandachtspunt is of de onderdelen vaatwasserbestendig zijn. Dit scheelt je namelijk ontzettend veel tijd, en het prijsverschil is minimaal. Tevens is het vermogen ook belangrijk. Dit laat namelijk vaak de power zien en daarmee wordt de opwarmtijd langer of korter. Tevens is het ook slim om te kijken naar een model met een terracotta deksel. Dit geeft namelijk een perfecte pizza garing. Ook is het handig als er verschillende standen op zitten of een temperatuurregelaar. Dit zorgt ervoor dat je ook dunnere of juist dikkere pizza’s kunt maken op de juiste temperatuur.

Het verschil met een pizzaoven

Bij 5top krijgen wij vaak de vraag wat nu precies het verschil is tussen een pizzarette en pizza oven. Het antwoord is best simpel, met de pizzarette maak je kleine pizza’s en met de pizza oven grote pizza’s. Een van de voordelen is toch wel dat je meerdere mini pizza’s tegelijkertijd kunt maken. Dit kun je doen als avondeten met het gezin of een groepje mensen. Echter kun je het ook als borrelsnack maken en gewoon alvast voorbereiden en dan bereiden in de keuken. Het is weer een keer wat anders als chips en je kunt ook nog afwisselen met smaken.