Neelix
Image default
Eten en drinken

De Online traiteur van Noord-holland

Wat is een traiteur? 

Een traiteur is een kok of kokkin die gerecht bij u thuis aflevert of een traiteur heeft een winkel waar u verse gerechten kunt kopen. Bij grote groepen wordt er vaak op bestelling voor u gekookt, zodat u dat zelf niet hoeft te doen.

 

Wat levert een traiteur zoal?

Happie Delivery levert diverse soorten catering. Zo kunt u kiezen voor een buffet, lunch, borrelhapjes, BBQ catering of éénpans gerechten. De gerechten worden, indien nodig, warm bij u afgeleverd.

 

Voor welke gelegenheid kan ik een traiteur inschakelen?

Er zijn legio evenementen waarvoor u een Happie Delivery kunt inschakelen. Bijvoorbeeld voor een privé evenement als een verjaardag, jubilieum, trouwdag of voor de kerst. Maar ook voor zakelijke evenementen is catering uitermate geschikt. Neem bijvoorbeeld, meetings, overwerk, of heisessies.

 

Hoe werkt BBQ catering precies?

Bij Happie Delivery heeft u de keuze of u een vlees, vis of vega pakket bestelt of dat u de gehele bbq catering uitbesteed. Onze kok komt dan bij u langs en neemt de BBQ, buffettafels, rechauds en alle andere benodigdheden mee. Hij of zij zal alle gerechten tot in perfetie berreiden voor u en uw gasten. Hierna wordt alles weer opgeruimd en u kan van A tot Z genieten van uw feest.

 

Hoe wordt de catering aangeleverd?

Dit is geheel afhankelijk van de soort catering die u bestelt. Laat u een lunch of koude borrelhapjes bezorgen? Dan leveren wij alles op disposables schalen verpakt in cateringdozen. Bestelt u een buffet, dan zetten wij het gehele buffet voor u op. Wij leveren de borden, het gerei, de rechauds en natuurlijk het eten. U hoeft ook helemaal niets af te wassen. Als u bent uitgegeten kunt u alles terugplaatsen in de meegeleverde thermoboxxen. Wij hallen het de volgende dag weer op en doen de afwas bij ons op locatie.

 

Hoe kan ik de catering bestellen?

Bij Happie Delivery kunt u heel gamekklijk online uw catering bestellen. Online kunt u kiezen uit een groot assortiment hapjes, lunches, buffetten en BBQ’s. Komt u er niet helemaal uit, wilt u wat hulp of wilt u een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u ook natuurlijk telefonisch contact op nemen. Wij helpen u dan graag verder.