Neelix
Image default
Bedrijven

Paardenmestcontainer huren

Een paardenmestcontainer huren?

Werkt u met paarden en heeft u een opslagcontainer nodig voor het mest van de paarden? Dan bent u bij paardenmestcontainers.nl op het juiste adres beland! Als u paarden houdt weet er natuurlijk alles van af: deze beestjes produceren een grote lading paardenmest als bijproduct. U wilt dit natuurlijk op verantwoorde wijze opslaan in een container. Daarom kunt u een paardenmestconttainer huren bij G&J van Leeuwen B.V. Wij garanderen u een goede service en containers van uitstekende kwaliteit. Bezoek onze website voor meer informatie!

Milieuvriendelijke paardenmestcontainers

Onze mestcontainers hebben een speciale behandeling ondergaan die de zuren van de paardenmest tegengaat. Dat zorgt ervoor dat de zijwanden van de containers minder snel zullen worden aangetast. Tevens zorgt het dak op de containers ervoor dat de stank van het mest beperkt wordt. Verder zijn de containers milieuvriendelijk en voldoen de containers aan de wettelijk gestelde milieueisen.

Onder het huurcontract vallen onder meer de volgende zaken:

  • Gratis plaatsing
  • Een nette en schone mestcontainer
  • Waterdicht
  • Kosteloze vervanging indien de container lekt
  • Wij legen de container binnen een week indien deze vol is

Over Paardenmestcontainers.nl

Paardenmestcontainers.nl maakt deel uit van het bedrijf G&J van Leeuwen B.V. Bij ons kunt u terecht voor het totaal pakket: van containers voor de opslag van mest tot de afvoer daarvan. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat u maar weinig omkijken heeft naar het mest. Omdat we al lang in het vak zitten beschikken we over de benodigde kennis omtrent de wet- en regelgeving wat betreft de afvoer van paardenmest. Voor vragen kunt u dus gerust contact met ons opnemen.

Neem gelijk contact op!

Wilt u een paardenmestcontainer huren? Bezoek dan onze website voor meer informatie, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 06 – 2908 1314 of door middel van het online contactformulier op onze website.

https://www.paardenmestcontainers.nl/