Neelix
Image default
Bedrijven

Lijmen en kitten met de hittebestendige kit

Bij Technischeprodukten.nl kunt u nu hittebestendige kit van CTN aanschaffen. Dit product is speciaal bedoeld voor het kitten van oppervlaktes die warm kunnen worden, zoals oven en (elektrische) kookplaten. Met dit product zorgt u ervoor dat de oppervlakte mooi wordt afgewerkt en dat de vorm niet veranderd door de temperatuurschommelingen die plaatsvinden. Bij Technischeprodukten.nl kunt u kiezen uit vier siliconenkitten die bestemd zijn tegen de hitte: de CTN in de ‘kleuren’ transparant en zwart, de Fire Protect Brandwerend Siliconen wit en de Fire Sealant 1200 Kachels & Haarden. De meeste van deze kitten zijn bestendig tegen een hitte tot 300 graden Celsius. 

Hittebestendige kit: kwalitatief maar eenvoudig

U kunt de hittebestendige kit eenvoudig aanbrengen op de gewenste oppervlakte. Wel is het belangrijk om de oppervlakte van tevoren eerst te reinigen en te ontvetten. Zo kan het product beter hechten en zorgt u ervoor dat het product niet plotseling vervormd of juist niet goed blijft zitten. Al onze siliconenkitten zijn zeer kwalitatief en bij Technischeprodukten.nl profiteert u van onze service. Als u vandaag uw bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat wij dezelfde dag uw bestelling nog verzenden. Een grote kans is dus dat u het product de volgende dag al kan gebruiken tijdens het klussen. Ook profiteert u al van een gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50 euro. Wilt u juist grote aantallen kopen? Ook dat is geen enkel probleem. Wel raden wij aan om dan een offerte op maat te laten maken zodat wij een geschikte prijs voor u kunnen samenstellen. U kunt een offerte aanvragen via de e-mail of anders telefonisch. 

CTN Siliconenkit

Onze CTN Siliconenkit in transparant of zwart zijn volledig bestendig tegen hitte. Zo kunt u voegen, naden en kieren gemakkelijk afdichten en lijmen maar kunt u ook lastige rubberen onderdelen weer repareren. Het product hecht makkelijk op diverse ondergronden waaronder glas, tegel, emaille maar ook op gladde metalen. Het product is gemakkelijk te verwerken en wordt snel hard (vaak al na één uur) zodat uw klusje snel en eenvoudig geklaard is. Bovendien blijft het product elastisch. 

Hittebestendige kit regelen voor mijn klus

Ik had hittebestendige kit nodig voor mijn klus in huis. Het was voor het kozijn aan de buitenkant. Ik gingen daar het kozijn vervangen en daarna moest de kit erop. Ik dacht dat ik nog wat oude kit had liggen in mijn schuur, maar helaas was die op en deze was speciaal gemaakt hiervoor. Hier baalde ik enorm van want nu kon ik niet verder met mijn klus en moest ik gaan zoeken naar een specifiek merk aan hittebestendige kit.

Topkwaliteit en snelle levering

Na een tijdje op de website van Technischeprodukten.nl te hebben gekeken, kwam ik eindelijk bij het soort product waar ik moest zijn. Bovenaan de bladzijde stond meteen de hittebestendige kit waar ik naar op zoek was en ze hadden deze nog ruim op voorraad. Ik was erg blij toen ik dit zag en heb hem meteen besteld. Het bestelproces was makkelijk te volgen voor iemand die amper online besteld. Binnen een paar dagen had ik de kit geleverd bij het aangegeven adres en ik kon weer mijn klus afronden. Nu weet ik waar ik deze goede kit vandaan kan halen voor een goede prijs.

Hittebestendige kit kopen

Wilt u hittebestendige kopen? Bekijk hier het assortiment van Technischeprodukten.nl.