Neelix
Image default
Bedrijven

Krijtverf in de woonkamer

De meest gebruikte ruimte waar krijtverf gebruikt wordt, is de woonkamer. En daar ga ik je meer over vertellen. Krijtverf is een veelzijdig product die je eigenlijk voor haast alles kunt gebruiken. Het mooie aan krijtverf is, dat dit een matte uitstraling heeft en dat deze daardoor goed in een in stoer industrieel interieur past!

 

Krijtverf muur in de woonkamer

Waar krijtverf het meest gebruikt wordt in de woonkamer, is op een muur. Maar het verven van meerdere muren met krijtverf is ook een optie. Het voordeel van Vintage Paint krijtverf, is dat deze makkelijk aanbrengt. De verf dekt goed en je kunt er snel mee werken.

 

Krijtverf kast in de woonkamer

Het makkelijke aan krijtverf is, dat je deze ook voor meubels kunt gebruiken. Heb je een ‘oude’ kast staan? Of een kast die wel een update kan gebruiken? Een kast verven met krijtverf is een optie! Daarmee kun je meteen een statement maken, afhankelijk van de kleur krijtverf uiteraard.

 

Krijtverf tafels en krijtverf stoelen in de woonkamer

Uiteraard is het ook mogelijk om andere meubels te voorzien van krijtverf. Geef bijvoorbeeld één of meerdere tafels in je interieur een update. Maar het is ook stoer om op stoelen krijtverf aan te brengen

 

Populair: groene krijtverf

Groen is een erg populaire kleur voor in een interieur. Groen geeft frisheid aan je interieur en laat je huis ook leven. Daarnaast kan groen een uitstekende kleur zijn in een botanisch industrieel interieur. Probeer eens groene krijtverf als je ook dol bent op de kleur groen.

 

Krijtverf kopen

Wil je graag meer weten over krijtverf, ga dan naar de webshop van 100% Woongeluk. Daar vind je ruim 50 stoere kleuren krijtverf en kun je GRATIS samples van alle kleuren krijtverf bestellen.

https://myindustrialinterior.nl