Neelix
Image default
Bedrijven

Keeping helpt jou!

Keeping maakt het voor bedrijven makkelijk om gewerkte uren overzichtelijk weer te geven. Dit is voor zowel werkgever als werknemer erg handig. Binnen een paar seconde kunnen alle uren gedeeld worden. Hierbij is een Employes-account vereist. Een benodigd Employes-abonnement is niet inbegrepen.

 

 

Over Employes

Een Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met unieke software voor salarisverwerkingen of salarisadministratie. Employes groeit mee met jouw bedrijf en blijft gemakkelijk in gebruik, daarom is het geschikt voor zowel de kleine ondernemer als het MKB. Daarnaast beschikt de software van Employes over een bijzonder fijne gebruikservaring.

 

 

De basis voor een goede relatie met je personeel

Het is meer dan logisch dat wanneer je per uur wordt betaald, wel wil dat dit correct geregistreerd wordt. Zo bepaalt men immers hoeveel salaris uitbetaald wordt binnen een periode. Een goed timemanagement is van groot belang. Nu kan je diezelfde urenregistratie uit Keeping gebruiken en direct doorsturen naar Employes om nauwkeurig en gemakkelijk te registreren hoeveel uren gewerkt zijn en op basis daarvan een salarisstrook maken.

Employes kun je eenmalig via de instellingen koppelen aan je Keeping-organisatie en vervolgens kun je in het teamoverzicht kiezen voor het verlonen van personeel. De namen van je Keeping-teamleden worden gebruikt om automatisch de juiste personen uit Employes op te halen.

Daarna matchen we de opgehaalde namen uit Employes met je Keeping-teamleden om automatisch de goede urenselecties te maken voor elke medewerker. Zo kan je zien welke teamleden hoeveel uren hebben gewerkt in een specifieke periode alvorens je de uren doorstuurt naar Employes. Met een paar klikken stuur je alles door en kan je in Employes een loonstrook maken.

 

 

Welke werknemers kun je verlonen?

De Employes-koppeling is alleen geschikt voor personeel dat uitbetaald wordt op basis van gewerkte uren. Dat zijn bijvoorbeeld oproepkrachten. Deze medewerkers met een geschikt contracttype verschijnen in Keeping met de vermelding Flexcontract.

Werknemers met een ander type contract zijn voor de huidige koppeling met Employes voorlopig buiten beschouwing gelaten.

https://keeping.nl/timemanagement