Neelix
Image default
Auto's en Motoren

Wat is een GPS Tracker?

Een GPS tracker is een klein track en trace systeem dat in een voertuig, bedrijfs- of privéobject wordt gemonteerd waardoor u te allen tijde kunt zien waar deze zijn. Met een GPS tracker in uw bedrijfs- of privéobjecten, kunt u online altijd zien waar deze zich bevinden. Naast het inzicht in actuele locaties, beschikken GPS trackers over meer functies zoals sabotage-, diefstal- of veiligheidszonemeldingen.

Optimaal beveiligen en traceren

  • Traceer (bedrijfs)objecten online
  • Geschikt voor voer- en vaartuigen, containers, trailers en materieel, scooters, boten en meer
  • Online beheer via website en smartphone app
  • Meldingen van sabotage, diefstal en bij verlaten van zones
  • Europese of wereldwijde dekking
  • Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zonder langlopende abonnementen
  • Meer dan 50.000 verkochte systemen

Werking GPS tracker

De GPS tracker meet locaties door middel van GPS (satellieten) en stuurt de locaties via GPRS (GSM-netwerk) via de cloud door naar het online account. U kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen en u hoeft geen software te installeren om mee te kunnen kijken. Ook onderweg volgt u uw objecten met de TrackJack app.

Geschikt voor alle objecten

TrackJack beschikt over meerdere track en trace systemen met Europese of wereldwijde dekking. De GPS trackers zijn voorzien van een roaming SIM-kaart voor optimale dekking en provider onafhankelijke werking. Er wordt onderscheid gemaakt in een track en trace systeem met voedingsspanning en een track en trace systeem zonder voedingsspanning.

GPS tracker met voedingsspanning

De TrackJack OTM 3 is de geschikte GPS tracker voor het traceren van (bedrijfs)objecten met voedingsspanning, zoals auto’s, bussen en aangedreven materieel. Het track en trace systeem stuurt afhankelijk van uw wensen 2 tot meerdere keren per dag een locatie door. Tevens ontvangt u meldingen van sabotage en diefstal.

GPS tracker zonder voedingsspanning

De TrackJack Endurance is de geschikte GPS tracker voor het traceren van containers, materieel, aanhangers en (bedrijfs)objecten zonder accu of voedingsspanning. Deze GPS tracker heeft een interne batterij die tot 5 jaar mee gaat zonder op te laden.

http://www.trackjackeurope.com