Neelix
Image default
Auto's en Motoren

Schaderapport door Ematri

Schaderapport laten opstellen door Ematri

Zodra u een schade heeft, wilt u graag weten hoeveel de schade precies bedraagt. Dit is voor uw bedrijf nuttig om te weten, maar ook de verzekeraar wil graag weten wat het kost om de schade te herstellen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met het opstellen van een correct schaderapport. Dit komt vooral dankzij onze expertise, opgebouwd in vele jaren ervaring, en onze goede relatie met verzekeringsmaatschappijen.

Wel of niet de schade repareren?

Wanneer u het voertuig bij ons binnen brengt loopt u samen met onze schade-expert rond het voertuig. Samen bekijken jullie welke plekken schade hebben en onze schade-expert inventariseert en taxeert dit. Dit voegen wij samen in een schaderapport. Op basis van dit schaderapport kunt u ervoor kiezen of het rendabel is om de schade te repareren of niet.

Nieuwe of gebruikte onderdelen

Net als voor verzekeraars is het voor u belangrijk om te weten of een voertuig door de schade total loss is of dat het nog de moeite waard is om te repareren. En zo ja: hoe kan hij dan het beste gerepareerd worden, met nieuwe of gebruikte onderdelen? Wij helpen u die keuze te beargumenteren. Kiest u voor reparatie, dan kunnen we dit rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar. Wij zijn bijvoorbeeld partner van TVM en hebben rechtstreeks contact met ze via hun platform. Bij een relatief kleine schade is een schaderapport niet nodig. In dit geval werken wij gewoon op nacalculatie. Ook dit is goed voor de verzekeraars.

Benieuwd hoe Ematri uw bedrijfswagens kan opknappen? Laat een schaderapport schrijven door Ematri. Bekijk de website om er achter te komen welke onderdelen wij nog meer aanbieden. Naast schadeherstel doen wij ook trucks opbouwen en laadkranen op uw nieuwe of gebruikte truck bouwen. Zien wij u zo op de website? Energievergelijker

https://ematri.nl