Neelix
Image default
Woning en Tuin

Houtworm bestrijden in uw huis

Je hebt houtworm aangetroffen in uw woning…ojee…

Wanneer je de aangetroffen houtworm bestrijden wilt, en je op zoek bent naar een goede ongediertebestrijder in Noord Brabant, dan neem je contact op met OBenP. OBenP is al jaren gespecialiseerd in wespenbestrijding, houtworm bestrijding en boktor bestrijding.

Wees er snel bij voordat de houtworm teveel schade aanricht!

Een ding dat zeker is; is dat er bij houtworm bestrijden middelen worden gebruikt die een particulier niet mag gebruiken vanwege bepaalde regels. Logisch ook, want bepaalde middelen voor het houtworm bestrijden zijn giftig. Maar je krijgt bij OBenP de garantie dat het diertje na het bestrijden niet meer terug zal keren. De ongediertebestrijder van OBenP zal je hiermee helpen en tips geven hoe dit het beste kan gebeuren. OBenP staat namelijk voor OngedierteBestrijding én Preventie, dus de naam zegt al genoeg. OBenP is de beste ongediertebestrijder, en heeft Noord Brabant als werkgebied. OBenP opereert vooral in de plaatsen: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk, Aalburg, Bergen op Zoom, Breda , Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem, Zundert, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch,Landerd , Mill en Sint Hubert, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, VughtBergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Heeze-Leende, Nuenen Ca, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre. 

Houtworm voorkomen is beter dan houtworm bestrijden

Hoe herken je de houtworm? Wanneer je de houtworm hebt ontdekt, dan ben je al te laat. Houtworm gaat niet uit zichzelf weg, en  daarom zul je de houtworm moeten bestrijden. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg ervoor dat het houtwerk goed bescherm is met een laag verf. Wil je gaan verbouwen, dan is het wellicht handig dat je overgaat op kunststof kozijnen etc. Het voordeel van kunststof is dat de houtworm hier niet van houdt, en z’n heil zoekt waar wel hout te vinden is.  

Ook boktor bestrijden

Wanneer je last hebt van een Boktor, en deze boktor bestrijden moet omdat deze schade aanricht, dan ben je ook goed af met OBenP! 

Wespennest verwijderen

Wanneer je last hebt van een wespennest, en dit wespennest verwijderen wilt, bel dan OBenP.