Neelix
Image default
Winkelen

Wat past beter bij me: laptoptas of laptoptrolley?

Als je een laptop hebt voor je werk of studie, dan ben je waarschijnlijk constant met dat ding onderweg. Een goede tas of trolley kan dan erg handig zijn! Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe laptoptas of laptoptrolley? In dit artikel leggen we het verschil uit en helpen we je om een keuze te maken die het beste bij je past! 

Laptoptas 

Een laptoptas komt in allerlei soorten. Zo heb je bijvoorbeeld rugzakken, schoudertassen en handtassen die speciaal bedoeld zijn om een laptop in te doen. Een laptoptas ziet eruit als een normale tas, maar heeft een speciaal vak waarin je je laptop kunt stoppen. Op deze manier is de laptop goed beschermd tegen schokken van buitenaf. Laptoptassen worden vaak gebruikt door scholieren en studenten, maar ook door werkenden die een laptop nodig hebben voor hun werkzaamheden. Naast een laptop heb je in de tas vaak nog een beetje ruimte over voor een tijdschrift, een leesboek of je lunch. 

Laptoptrolley 

Een laptoptrolley is eigenlijk een soort koffertje op wieltjes, waar je laptop in kan. Net als in een normale laptoptas, zit er in een laptoptrolley ook een gewatteerd vak dat bedoeld is om je laptop in te doen. Zo’n trolley is verder meestal wat groter dan een normale laptoptas en is dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zakenreizen. Een laptoptrolley heeft namelijk ook ruimte voor extra setjes kleding, toiletspullen, boeken en andere spulletjes. Door de wieltjes aan de onderkant kun je alles achter je aan laten rollen en snel je vlucht halen! 

Wat past bij mij? 

Een laptoptrolley lijkt door de grootte en de wieltjes superhandig, maar dat hoeft niet in alle gevallen zo te zijn. Als je bijvoorbeeld voor je werk alleen maar je laptop meeneemt en verder niet zoveel spullen bij je hoeft te hebben, dan kan zo’n grote trolley eerder vervelend zijn dan een handige aanvulling. Voor normaal woon-werkverkeer of als je een studie doet, is een laptoptas in veel gevallen een betere keuze. Ga je vaker op reis en wil je niet altijd een aparte tas bij je hebben voor je laptop? Dan is een laptoptrolley een betere optie.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/