Neelix
Image default
Toerisme

PACKRAFTEN, Arden’s nieuwe echte ervaring

Liefhebbers van spanning en actie zullen blij zijn! Backpacken vanuit Alaska kan nu ook in de natuurparken Ardennen en Otres. U hoeft niet meer te kiezen tussen wandelen op de rivier of roeien, voortaan kunt u twee dingen bereiken op één dag. Dit is een unieke ervaring midden in de natuur in onze Belgische Ardennen!

EEN LEUKE EN ORIGINELE ACTIVITEIT IN DE ARDENNEN

Het principe is simpel: packraft is een opblaasboot van maximaal 3 kg, die eenvoudig in een rugzak kan worden gemonteerd. Door het lichte gewicht kunnen atleten wandelen en wandelen op de waterweg afwisselen. Met de opblaasbare zak kan de boot binnen 10 minuten worden opgeblazen. goed nieuws. Je hoeft niet op te scheppen. Nadat je het water bent ingegaan, kun je de gedeelde roeispanen gebruiken om de boot te besturen.

EEN DAGJE « START TO PACKRAFT »

Uitgerust met hoogwaardige wandelschoenen en rugzakken, ben je klaar om te genieten van de ervaring van Pack and Raft. De dag begint met Nadrin, wandelend in het wild. Een paar kilometer later kwamen we aan bij een aanmeerpunt in het hart van de twee Otres-valleien. Deze plek is de ideale plek voor het team om ons te voorzien van een picknick.

Na wat rust, legden we aan op de boot voor een primitieve en magische boottocht op Lake Nisramon. Het water is relatief kalm, waardoor we optimaal kunnen genieten van de omgeving en het ongelooflijke landschap. Als je spanning en actie niet schuwt, trek je graag met je rugzak de dam over en vaar je langs de Ourthe. Gegarandeerd mooie emoties!

Na vertrek gaan we naar de beschermde ruïnes van “Le Hérou” om de kronkelende schoonheid van de Ourthe te bewonderen. Het Ardense land heeft een buitengewone flora en fauna, wat een echte openbaring is voor toeristen die hier een echte en rijke ervaring opdoen. Aan het einde van de middag keren we terug naar het startpunt om de activiteit te voltooien.

EEN ACTIVITEIT VOOR IEDEREEN

Of je nu met familie of vrienden op pad bent, alleen met volwassenen of met kinderen, iedereen kan gaan backpacken. Herinnering: als u uw kinderen op avontuur wilt nemen, kunt u een rugzak met twee stoelen kiezen. Lopen is natuurlijk ook geschikt voor ieders ritme. De boot drijft niet alleen op het kalme water, maar ook op het witte water. Het is belangrijk om te onthouden dat reizen alleen in het weekend en altijd onder toezicht plaatsvinden.

bewegwijzerde wandelingen ardennen

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html