Neelix
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw kat krijgt alleen het beste bij deze dierenkliniek in Amsterdam

Katten moeten op een specifieke manier behandeld worden als zij de dierenarts bezoeken. Dit komt doordat katten vaak last hebben van angsten. Ze gaan vaak al moeilijk mee in het reismandje, maar gelukkig krijgt uw kat bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam een zo stressvrij mogelijke behandeling. Daarom wordt uw kat bijvoorbeeld op een rustige manier benaderd. Deze rustige benadering is heel belangrijk voor katten, want dan kunnen ze makkelijker behandeld worden. Katten zullen dan bijvoorbeeld minder snel wegrennen, en minder last hebben van stressklachten zoals een hoge hartslag. Ook zijn bijvoorbeeld narcosemiddelen minder snel nodig.

Een kat heeft een andere behandeling nodig dan een hond

Katten worden bij een dierenarts vaak op dezelfde manier behandeld als andere dieren, maar zij moeten eigenlijk anders behandeld worden, op een rustigere manier. Om erachter te komen wat de juiste behandeling voor katten is, is Dierenkliniek De Pijp aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine), die aldoor de juiste behandeling voor katten onderzoekt. Daardoor kan uw kat hier altijd een zo stressvrij mogelijke behandeling krijgen. Zo gaat uw kat makkelijker mee naar de dierenarts, omdat hij of zij door krijgt dat het eigenlijk helemaal niet zo erg is. Zo vinden ze het na een tijdje zelfs leuk om in het reismandje ergens naartoe te gaan. Dat is een goede reden om met uw kat langs te gaan bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam.

De beste behandeling voor uw kat

Uw kat moet natuurlijk niet alleen juist benaderd worden, maar ook op een goede manier behandeld worden. Dit komt vooral doordat katten vaak dezelfde problemen hebben, zoals blaasklachten. Gelukkig is Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam gespecialiseerd in het behandelen van specifieke kattenklachten. Ook gebruikt men hiervoor de beste behandeling. Dit komt ook doordat de artsen van Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam regelmatig worden bijgeschoold, en sowieso al een goede opleiding hebben genoten.