Neelix
Image default
Particuliere dienstverlening

Geef uw kind zelfvertrouwen middels een Cito training in Etten-Leur

Bij kinderen met leerproblemen is het zelfvertrouwen soms ver te zoeken en een grote toets, zoals de Cito toets, kan dan zoveel stress veroorzaken dat dit het advies beïnvloedt. De Cito training die door Limattivo uit Etten-Leur is ontwikkeld, is bedoeld voor kinderen die het moeilijk vinden om te leren en die daardoor faalangst, stress en twijfel ontwikkelen. Deze kinderen hebben extra begeleiding nodig en dat kan de school niet altijd geven. Cito in Beeld richt zich specifiek op kinderen in groep 7 en 8 die baat hebben bij een beetje extra zelfvertrouwen.

Moeite met leren en faalangst

Deze Cito training in Etten-Leur is bedoeld voor kinderen met leerproblemen. Ze hebben een vorm van autisme, ADHD of dyslexie, maar ook kinderen die beelddenkend of die hooggevoelig zijn hebben veel aan Cito in Beeld bij deze ervaren specialist. Deze kinderen ontwikkelen door de druk van de toets vaak zoveel stress dat ze vragen niet goed lezen en de tijd verkeerd inschatten. Dat heeft invloed op het advies dat ze krijgen en dat advies bepaalt wel de richting die ze ingaan op de middelbare school. Problemen met concentratie, faalangst en twijfel worden door deze Cito training in Etten-Leur verminderd en uw kind krijgt de kans de toets optimaal te maken.

Ontdek de inhoud van de cursus

De inhoud van de Cito Training van Limattivo in Etten-Leur is bedoeld om kinderen te helpen om de Cito toets op de juiste manier te benaderen. Ze leren begrijpend lezen, om vragen structureel door te nemen en om te gaan met tijdsdruk. Daardoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en beginnen ze met meer zekerheid aan de toets. Het uiteindelijke doel is dat uw kind een correct advies krijgt en dat deze doorstroomt naar een richting die bij zijn of haar niveau past en waar hij of zij zich thuis voelt.

https://limattivo-inhetbrein.nl/