Neelix
Image default
Industrie

Kwalitatief vuurvast materiaal voor isolatie vind je bij deze specialist

Als je vuurvast materiaal voor de bekleding van industriële ovens nodig hebt, is het verstandig om met een specialist in zee te gaan. Niet alleen wil je rekenen op kwalitatief hoogwaardige materialen, maar ook op complete service en maatwerk. Schakel daarom Thermiek BV uit Geldermalsen in voor jouw vuurvast-isolerende toepassing en vertrouw op een specialist die oplossingen biedt op basis van jouw wensen en eisen. Al sinds 1984 staat dit bedrijf klaar voor bedrijven uit verschillende sectoren waarin industriële ovens worden gebruikt. Denk niet alleen bijvoorbeeld aan afvalverbrandingsovens en non-ferro-ovens, maar ook aan ovens die in crematoria worden geïnstalleerd. Wat jouw project ook inhoudt, Thermiek BV staat je van A tot Z bij om het beste resultaat te behalen. Bovendien is het personeel VCA-gecertificeerd, waardoor je ook rekent op een duurzaam eindproduct.

Prefab vuurvaste materialen voor de bekleding van ovens

Een goede reden om deze specialist in vuurvast materiaal in te schakelen, is de mogelijkheid om prefab vuurvaste isolatiematerialen te ontvangen. In hun speciale prefabafdeling werken echte vakmensen die ervaring hebben in vuurvaste materialen voor allerlei toepassingen. Alle materialen worden nauwkeurig gecontroleerd op vuurvastheid en in de meeste gevallen worden alle vormen zelf door het bedrijf gemaakt. Indien er een complexe maatvoering aan te pas komt, schakelen ze een gespecialiseerde modelmaker in om het beste resultaat te garanderen. Bovendien werken ze samen met leveranciers uit het binnen- en buitenland om altijd over de juiste materialen te beschikken.

Bespreek de mogelijkheden voor prefab materialen en de levering

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij deze vuurvast specialist? Of wil je enkel vuurvaste materialen laten leveren, zoals vuurvaste stenen of vuurvast beton? Bezoek de website, bekijk de mogelijkheden en neem contact op met hun experts om je wensen te bespreken. Dankzij de uitstekende en uitgebreide leveringsmogelijkheden, reken je bij Thermiek BV op een tijdige levering van jouw (prefab) materialen.