Neelix
Image default
Electronica en Computers

5x de beste Chromebook voor studenten

Bij het kiezen van de beste Chromebook voor studenten zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste zijn Chromebooks zeer betaalbaar in vergelijking met traditionele laptops, waardoor ze een geweldige optie zijn voor studenten met een budget. Ten tweede zijn Chromebooks veel lichter en draagbaarder dan laptops, waardoor ze ideaal zijn voor studenten die hun computer de hele dag met zich mee moeten dragen. Tot slot hebben Chromebooks doorgaans een betere batterijduur dan laptops, wat betekent dat studenten ze langer kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. Met dat in gedachten, hier zijn onze keuzes voor de beste Chromebooks voor studenten:

1. Asus Chromebook Flip C213SA

Deze Chromebook is ontworpen met het oog op duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor studenten die hun computer hard aanpakken. Het heeft een stevige buitenkant die bestand is tegen vallen en stoten, en het heeft ook een morsbestendig toetsenbord in geval van ongelukken. Het beste van alles, het is zeer betaalbaar, met een prijskaartje van iets meer dan € 200.

2. Acer Chromebook R11

Deze Chromebook is een geweldige optie voor studenten die een veelzijdige computer nodig hebben. Het kan worden gebruikt als een traditionele laptop, maar het kan ook worden omgezet in een tablet of zelfs een tent, waardoor het perfect is voor het maken van aantekeningen of het bekijken van colleges online. Het is ook zeer betaalbaar, met een prijskaartje van net onder de € 300.

3. Google Pixelbook

Dit is de duurste Chromebook op onze lijst, maar het is ook de krachtigste. Het beschikt over een touchscreen scherm met hoge resolutie, een toetsenbord met achtergrondverlichting en een snelle Intel Core i5 processor. Het is ook zeer licht en draagbaar, waardoor het ideaal is voor studenten die hun computer overal mee naartoe moeten nemen.

4. Samsung Chromebook Plus

Deze Chromebook is een geweldige optie voor studenten die een krachtige computer nodig hebben die toch zeer draagbaar is. Het beschikt over een Intel Core m3 processor, 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Het is ook zeer licht, komt in op iets meer dan 2 pond.

5. Lenovo Yoga Chromebook C630

Deze Chromebook is een geweldige optie voor studenten die een krachtige en flexibele computer nodig hebben. Het beschikt over een Intel Core i5-processor, 8GB RAM en 64GB opslag. Hij kan worden gebruikt als een traditionele laptop of worden omgebouwd tot een tablet, tent of standaard. Hij is ook zeer betaalbaar als u een goede Chromebook aanbieding scoort, met een prijskaartje van net geen € 500.