Neelix
Image default
Cadeau

Een stijlvol aandenken met een 3D foto glas

Een van de heftigste gebeurtenissen die ons kan overkomen is het verliezen van een dierbare. Of we het nou hebben over een geliefd familielid, een vriend of een huisdier. U wilt hier natuurlijk altijd een mooi aandenken aan over houden.

De meeste mensen doen dit bijvoorbeeld door middel van een foto, maar tegenwoordig is er een veel mooiere manier. Namelijk door middel van een aandenken met een 3D foto glas. In deze tekst gaan we u uitleggen wat een aandenken als dit precies is, maar ook waarom dit een ideale manier is om uw geliefde te kunnen herdenken.

Een stijlvol aandenken met een 3D foto glas

Het verliezen van een dierbare is een enorm traumatische gebeurtenis. Het is iets wat heel lang duurt om te verwerken wanneer het iemand al lukt om dit te kunnen verwerken. Een goede manier om iets te verwerken is wanneer u een mooi plekje kunt maken om iemand te gedenken. Veel mensen kiezen ervoor dat te doen met een foto of op een andere manier. Een hele mooie manier om dit te doen is door middel van een 3D foto glas.

Dit is een foto die 3D in kristal gelazerd is. Hierdoor ontstaat er een 3D effect in het kristal. Allereerst wordt de foto zo bewerkt dat deze een silhouet krijgt. Wanneer u de foto vanaf de zijkant bekijkt, is het dus zo dat deze in 3D is. De foto wordt hierdoor niet alleen levendiger, maar krijgt ook veel meer diepte. Vanaf alle kanten kun je het kristal bekijken en zult u zien dat je geliefde te zien is.

De kristallen kunnen van allerlei verschillende foto’s gemaakt worden, maar het beste lukt deze wanneer het een foto is die vanaf de voorkant gemaakt wordt. Er zijn een hoop verschillende afmetingen die u kunt nemen wanneer u op zoek bent naar een 3D foto glas. Op die manier is het mogelijk om een persoon af te beelden, maar ook om meerdere personen af te beelden. Ook zijn er nog verschillende mooie manieren om het glas te laten maken.

Waarom een aandenken in de vorm van een 3D foto glas?

Een aandenken is de mooiste manier om iemand te herdenken en kan daarnaast ook nog helpen met de verwerking na de dood van een geliefd persoon of huisdier. Je hebt een mooie plek om na te denken over het leven van de persoon of het huisdier en kunt deze daarnaast delen met anderen als u dit wilt. Het is niet alleen een herinnering voor u, maar ook iets tastbaars.

Tot slot

Mocht u interesse hebben in wat wij voor u kunnen betekenen qua een 3D foto glas dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij gaan dan voor u aan de slag en geven u een prachtige manier om uw dierbare familielid, vriend of dier te kunnen herdenken. Namelijk door middel van een 3D foto glas.

https://www.all-incrystal.nl/