Neelix
Image default
Cadeau

De optimale kantoorinrichting

Een kantoor met inspirerende en motiverende aankleding draagt bij aan het creëren van een gezellige en productieve werkomgeving. Bij kantoorinrichting moet je, naast de benodigde middelen als bureaus, stoelen en computers, denken aan fotowanden, motiverende wanddecoraties en planten. Door deze verschillende decoraties en elementen op de juiste manier te combineren, kan een kantoor worden getransformeerd tot een productie werkplek met harmonieuze inrichting. In dit artikel duiken we dieper in op de combinatie van fotowanden en groene planten om de perfecte kantoorinrichting samen te stellen.

Fotowanden voor het vertellen van verhalen

Een manier om jouw kantoorruimte of het kantoorpand in het algemeen een aantrekkelijke en warme uitstraling te geven, kun je kiezen voor het ontwerpen van een eigen fotowand. Zo’n fotowand kan, afhankelijk van de bedrukking, de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelen. Door hexagons bij Fotocadeau te bestellen, kun je helemaal zelf bepalen wat voor opdruk de zeshoeken krijgen. Leuke en passende opdrukken zijn het bedrijfslogo, motiverende quotes, beelden van de prachtige natuur of teamfoto’s. Of je nu kiest voor een samenhangend geheel met het bedrijfslogo als leidend element of een collage van motiverende quotes en teamfoto’s die de bedrijfscultuur weerspiegelen, de hexagons creëren een in het oog springende fotowand die je zo groot kunt maken als je zelf wilt.

De kracht van groen in de werkomgeving

Het toevoegen van planten in de werkomgeving hebben bewezen positieve effecten op het welzijn van jouw medewerkers. Planten voegen een element van de natuur toe, verbeteren tegelijkertijd de luchtkwaliteit op kantoor en creëren een rustgevende atmosfeer. Je kunt kleine planten op de bureaus zetten of grote planten in de hoek van een ruimte, maar denk ook eens aan de combinatie van planten met de fotowand. Door planten met een fotowand van hexagons te combineren, ontstaat er een harmonieus samenspel tussen de levendigheid van de natuur en de visuele verhalen die de fotowand vertelt. Je kunt hierin variëren van een subtiele plaatsing van planten naast de fotowand tot het creëren van een soort groene omlijsting van de fotowand.

Fotowanden, hexagons en planten zijn het perfecte trio

De combinatie van fotowanden, hexagons en planten zorgen gezamenlijk voor enkele voordelen:

  • Hogere productiviteit: de combinatie van visuele decoraties in geometrische vormen en natuurlijke elementen stimuleert een positieve mindset en verhoogt de productiviteit.

  • Verbeterde welzijn: planten dragen bij aan een gezondere luchtkwaliteit en verminderen, in combinatie met een gezellig aangeklede werkruimte, stress, waardoor het algemene welzijn van medewerkers verbetert.

  • Esthetische aantrekkingskracht: de combinatie van een fotowand met hexagonale vormen zorgt voor een moderne en esthetisch aantrekkelijke kantoorinrichting.